Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Svaka sekunda je bitna

Kao nova u par poteza: 7 brzinskih frizura za jutra u kojima žuriš

Ako si spavalica i 'snooze' ti je u navici, nemaš puno vremena za spremanje za posao i svaka minuta ujutro se računa. Uštedi na vremenu s ovim brzinskim frizurama

pexels-matheus-ferrero-2013701.jpg

I najdisicipliranijim ljudima na svijetu dogodit će se da ponekad zakasne na posao. Budilica će zakazati, a oni će odspavati još sat vremena koje bi im uskratila da je zazvonila. Panično će iskočiti iz kreveta kada shvate da kasne. Ako su muškarci, spremit će se u nekoliko minuta jer ne moraju brinuti o frizuri i šminki, a i znaju što obući (to nije problem kad se većini sve odjevne kombinacije svode pod košulju i hlače ili vestu i hlače), dok ćemo mi "zaglaviti" čim otvorimo oči, a potom i ormar.

Image
Retro je in

Frizure inspirirane 60-ima totalni su hit ovog proljeća

No, danas tema nije odjeća, već brzinske frizure koje će te spasiti u kaotičnim jutrima kada je apsolutno svaka minuta bitna. Ako si spavalica i snoozaš, takva su ti sva jutra. Pojednostavi ih frizurama u nastavku i prestat ćeš kasniti na posao. Hajde, da se ne zavaravamo. Preformulirat ćemo tu rečenicu u realniju - dobit ćeš još pet minuta više za spavanje.

Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.