Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Nisu za svakoga

Izbjegni ih: Ove tri frizure mogu te učiniti starijom nego što jesi

Ako si u godinama kada već razmišljaš o kremicama protiv bora, dobro razmisli i o frizuri koju nosiš jer neke bi ti mogle nepotrebno postarati

profimedia-0228602779.jpg
Foto: Profimedia

Dodavanje slojeva bilo kojoj frizuri dodatno će povećati volumen tvoje kose i učiniti ju posebno zanosnom, a kako se čini, ove sezone nosit će se upravo 'stepenasto'. Zato ako želiš zablistati kao Billie Eilish, odluči se za stepenasto. Ali, budi pažljiva kod odabira frizure jer stepenasta kosa može učiniti više štete nego koristi tvom izgledu. Ako ne odgovara tvom obliku lica, može te vizualno učiniti starijom. Zato je kod ovakvih promjena najbolje posjetiti stilista kojem vjeruješ i koji će ti oblikovati frizuru koja je stvorena za tebe.

Image
Ljeto nam se vratilo u grad

Od vojnički kratke do riblje kosti: Frizure koje će biti IN ovog ljeta

Ako si u godinama kada već razmišljaš o kremicama protiv bora, dobro razmisli i o frizurama koje nosiš jer neke od njih mogu te nepotrebno učiniti starijom nego što jesi.

Bez obzira težiš li mladolikom izgledu ili jednostavno želiš izgledati i osjećati se dobro, nemoj podcijeniti odabir frizure, jer te određene mogu ozbiljno postarati. U nastavku provjeri o kojima je riječ.

Budi najbolja verzija sebe.
1/4
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.