Mirisi s kojima ne možeš pogriješiti

Prozračni i lagani: 10 neodoljivo mirisnih parfema za ljeto pred nama

Uvijek smo u potrazi za novim misirnim senzacijama u bočicama, a ovog ljeta znamo i koji su nam parfemi apsolutni favoriti. Pronađi ih u nastavku.

U jednakoj mjeri u kojoj obožavamo mošusne, teške i puderaste mirise zimi i u jesen, ljeti pak volimo one citrusne, svježe i lagane. Note ruže, jasmina, limuna i mandarine, cedra i egzotičnog cvijeća sastavni su dijelovi svakog pravog ljetnog parfema, a ove godine nudi nam se bogat izbor mirisa po kojima bismo mogli pamtiti sezonu. Naime, u svijetu parfema izašli su neki noviteti vrijedni pažnje, a kreirani s idejom nošenja ovog proljeća i ljeta. Citrusni, osvježavajući, a dugotrajni, savršen su odabir za vruće ljetne dane i tople noći. No, iako volimo i nove mirisne kombinacije s potpisima slavnih brendova, postoje i oni parfemski klasici kojima se svakog ljeta rado vraćamo.

U nastavku smo napravili objedinjenu listu top deset parfema za ljeto 2021., a koja se sastoji do nekih novih, ali i nekih dobro nam poznatih parfemskih bočica. Pronađi onaj parfem koji ti najviše odgovara i nosi ga od jutra do mraka. Možda ćeš ljeto 2021. pamtiti baš po nekom od ovih opojnih mirisa.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.