Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Crvenokose glumice

Vatrene ljepotice: 10 najljepših glumica s prirodno crvenom kosom

Hollywood je pun crvenokosih ljepotica - ali nisu sve prirodne 'gingerice', za razliku od prekrasnih glumica na našem popisu

profimedia-0129850160.jpg
Foto: Profimedia
Budi najbolja verzija sebe.

Samo oko 1-2 posto populacije cijelog planeta ima prirodnu crvenu kosu, zbog čega je ova boja zaista upečatljiva i jedinstvena. Od svih prirodnih nijansa, crvena boja bez sumnje je najposebnija.

Image
Posve jedinstvena

Crvenokose su IN: Inspiriraj se i dodaj malo vatre u kosu

Od Julianne Moore i Nicole Kidman preko Emme Stone do Christine Hendricks, Hollywood je pun crvenokosih ljepotica - ali nisu sve prirodne 'gingerice'.

Iako ova vatrena i strastvena boja pristaje mnogima i brojne slavne žene nose je bez greške, danas smo odlučile istražiti koje od njih se zapravo mogu pohvaliti crvenom bojom kose kao svojom. U nastavku provjeri naš izbor najljepših prirodnih crvenokosih glumica:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Julianne Moore

Oskarovka Julianne Moore, jedna od rijetkih holivudskih prirodnih crvenokosih ljepotica, svoju je upečatljivu kosu učinila zaštitnim znakom.

Nicole Kidman

Ne postoje 'male laži' kad je u pitanju kosa Nicole Kidman. Iako je tijekom karijere mnogo puta promijenila boju kose, a u posljednje vrijeme najčešće nosi plave nijanse, ova Australka prirodna je crvenokosa ljepotica i takvu je najviše volimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Lindsay Lohan

Zvijezda 'Opasnih djevojaka' nije lagala kada je u filmu rekla da je njezina boja kose prirodna; ova 34-godišnja glumica ima prirodnu crvenu kosu.

Bryce Dallas Howard

Glumica poznata po filmovima 'Jurassic World' i 'Tajni život kućnih pomoćnica' oduvijek ej vjerna svojoj prirodnoj boji kose - crvenoj, koju povremeno samo mijenja u svjetlije ili tamnije nijanse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Isla Fisher

Glumica i supruga komičara Sache Barona Cohena, Isla Fisher, ponosna je vlasnica jedne od najljepših prirodnih crvenih uvojaka u cijelom Hollywoodu.

Jessica Chastain

Zaštitna crvena kosa glumice Jessice Chastain potpuno je prirodna i ona joj i u 44. godini ostaje vjerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Kate Mara

Iako je eksperimentirala i s plavom i sa smeđom bojom kose tijekom godina, 38-godišnja glumica uvijek se vraća svojoj prirodnoj riđoj kosi.

Isabelle Huppert

Francuska glumica također ima prirodnu crvenu kosu koju ponosno nosi i u 68. godini.

Susan Sarandon

Još jedna od slavnih ljepotica starijih od 60, nagrađivana glumica Susan Sarandon uvijek je zračila posebnim seksipilom, a jedan od razloga za to zasigurno je njezina prekrasna i prirodna crvena kosa.

Rose Leslie

Glumica koja je osvojila Jona Snowa poznata je po svojoj vatrenoj crvenoj kosi, a iako je danas zahvalna na svojim prirodnim riđim uvojcima, Rose je u djetinjstvu žarko željela obojiti kosu, jer je uvijek bila drugačija od većine djece, pa čak i od cijele svoje obitelji, budući da je jedina crvenokosa.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.