Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
'Polka dot' nokti

Nose se točkice na noktima, a mi imamo svu inspiraciju koja ti je potrebna

Točkasti nokti ili 'polka dot' manikura novi su trend koji ne smiješ zaobići, a mi imamo nekoliko ideja na koje sve načine možeš nositi ovakvu manikuru

pexels-vie-studio-6168219.jpg
Foto: Pexels

Ako si u potrazi za idejama za novu manikuru, a pritom tražiš nešto što je prikladno za proljeće, a istovremeno elegantno i ženstveno, ne traži dalje od manikure s točkicama, odnosno 'polka dot' uzorkom. Uzorak je to koji već godinama dominira u svijetu mode, a sada je prešao i na naše nokte, na kojima izgleda bolje no ikad.

Image
Samo nebo je granica

Šarenilo na noktima: Proljetne manikure koje će oduševiti ljubiteljice boja

Nokti s detaljima točkica, bez obzira na to u kojoj su boji, izgledaju nevjerojatno dobro, a manikura je to koja podjednako pristaje i dugim i kratkim noktima. Bilo da se želiš poigrati raznobojnim točkicama na nude bazi ili šarenim noktima, ili si ljubiteljica minimalizma pa na svaki nokat dodati samo jednu ili dvije točkice, nećeš pogriješiti, a s ovim trendom možeš baš sve.

'Polka dot' nokti dominiraju i društvenim mrežama, a trend je postao toliko viralan na Instagramu i TikToku da nije ni čudo što će upravo ovo biti manikura sezone. A evo i nekoliko ideja kako sve možeš 'isfurati' stylish točkice na svojim noktima ovog proljeća.

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.