Budi najbolja verzija sebe.

Test zona: Isprobala sam novi Apivita tonik losion za čišćenje lica

Umirujući tonik losion s lavandom i medom hidratizira kožu i priprema je za sljedeće korake u rutini njege

Svima je dobro poznata činjenica da ječista koža prvi korak ka zdravoj koži lica, a s obzirom da smo svakodnevno sve više izloženi različitim onečišćenjima iz okoliša koja se najviše očituju upravo na našoj koži, čistač za lice nešto je o čemu sam već neko vrijeme razmišljala. 

Nakon što je Apivita, grčki brend prirodne kozmetike koji jako cijenim, nedavno izbacila novu liniju čistača za lice, odluka je pala na jedan novitet u mojoj beauty rutini, a riječ je o toniku losionu. 

Važnost tonika losiona često se podcjenjuje u svakodnevnoj rutini njege kože. Na prvi pogled, ovi proizvodi mogu izgledati kao obična bočica vode, tonik da, ali daleko od losiona koji se spominje u nazivu. Iako se uglavnom sastoji od vode, ovaj kozmetički proizvod sadrži i aktivne sastojke kao i biljne ekstrakte čija su korisna svojstva za kožu dobro poznata.

Tonik losion je prije svega dodatak čišćenju kože i koristi se za čišćenje, osvježenje, pročišćavanje i energiziranje kože. Omogućuje uklanjanje prašine, posljednjih tragova šminke, sebuma i ostalih nečistoća koji nakon umivanja i/ili čišćenja ostanu na površini kože. 

Osim toga, tonik losion također učvršćuje pore, pripremajući kožu za hidrataciju. Ovisno o odabranom proizvodu, može pretvoriti umornu kožu lica i vrata u blistavu i čistu, pomoći smanjiti pojavu mitesera i mrlja te vratiti pH kože nakon čišćenja.

Budući da sam tražila jedan dodatni korak u rutini njege - nakon umivalice, a prije hidratantne kreme i ulja za kožu, s oduševljenjem sam izabrala ovaj tonik losion za čišćenje lica s lavandom i medom, koje su mi se činile kao idealna kombinacija. 


Budi najbolja verzija sebe.
1/3
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.