Budi najbolja verzija sebe.

Test zona: Isprobala sam Melvita superaktivirajuće ulje za učvršćivanje tijela L’Or Rose

Uz Melvitino ulje, naručila sam i čašicu za masažu - ovo su moji dojmovi nakon tri tjedna korištenja

Mogu reći, bez imalo laganja, da sam ja jedna od onih osoba koja poslije svakog ljeta kaže da će početi vježbati i koristiti razne preparate za smanjenje celulita ili učvršćivanje. I nikad to ne napravim. Kako nas je koronavirus prisilio na izmjene u našem stilu života i promjenu rutine, odlučila sam da je pravo vrijeme da održim bar jedno od tih obećanja koje sam, ponovno, dala sama sebi nakon kolovoza.

Izbor je pao na ono što je na prvu jednostavnije, a i lakše, u 'novom normalnom' - preparat za učvršćivanje tijela. Nisam znala u koji smjer krenuti, ali nakon istraživanja i čitanja recenzija drugih žena, Melvita superaktivirajuće ulje za učvršćivanje tijela L’Or Rose odnijelo je pobjedu.  Kod ovog francuskog brenda i inače volim što imaju organske proizvode za prirodnu njegu kože.


Na njihovom web shopu sam vidjela da imaju i čašicu za masažu, koja u kombinaciji s uljem, daje još bolje rezultate pa sam odlučila da ću isprobati oboje. Superaktivirajuće ulje za učvršćivanje tijela idealno je za  žene koje traže učinkovit prirodni proizvod za oblikovanje i učvršćivanje, te za postizanje glatkije, zategnutije kože i vidljivo manji efekt narančine kore. Kao da su opisali mene.

Ovo ulje nije posve novitet, ali je sad došla nova, poboljšana formula s 50 % više crnog papra.  A s novom formulom, došla je i moja volja da mu zaista pružim šansu jer mogu posvetiti  10 minuta dnevno mirisnom ritualu oblikovanja tijela, kako bi uživala u zaglađenoj koži tijela svih 365 dana u godini. 

Budi najbolja verzija sebe.
1/3
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.