Budi najbolja verzija sebe.
Prije i poslije

Test zona: Isprobala sam Elancyl My Coach! protiv celulita

Ovaj losion protiv celulita koristim već tri tjedna, a moje iskustvo te fotke prije i poslije provjeri u nastavku

Topliji dani sve su nam bliže, a budući da je proljeće doslovno iza ugla, u životu mnogih žena, pa i muškaraca, to znači samo jedno: počinju pripreme za ljeto!

Od planiranja godišnjih odmora do čišćenja ormara i dodavanja komada iz novih kolekcija, možda najvažnije su one beauty pripreme. Borba protiv zimskih masnih naslaga, a posebno borba protiv celulita - nekako je uvijek na prvom mjestu omraženih zimskih posljedica.

Kako se riješiti tvrdoglavog celulita? Naravno, pravilna prehrana i vježbanje su prioriteti, ali nisu dovoljni. Potreban nam je onaj dodatni 'kick' da se u potpunosti osjećamo i izgledamo dobro u svojoj koži, zbog čega anticelulitna industrija već desetljećima cvjeta. I dok su neki proizvodi učinkoviti, drugi jednostavno nude prazna obećanja, a brend kojem se ja osobno uvijek vraćam je Elancyl.

Budi najbolja verzija sebe.

Kad sam prije nekoliko godina isprobala Elancyl Slim Design namijenjen trbuhu i problematičnim proizvodima, ovaj brend postao je dio moje kozmetičke torbice.

Budući da nisam ljubiteljica salonskih tretmana protiv celulita (koji su skupi, ali i za koje nemam vremena), definitivno biram anticelulitne kreme za koje zbilja nemam opravdanja ne koristiti ih jer ionako si nakon tuširanja volim posvetiti nekoliko kućnih spa trenutaka te obaviti rutinu njege kože.

I tu nastupa Elancyl My Coach! za kojim sam prije nekoliko tjedana 'posegnula' dok sam obavljala mjesečni online shopping u omiljenoj ljekarni. S obzirom da sam već isprobala i bila zadovoljni korisnik ovog proizvođača, nisam mogla odoljeti da u svoje ljetne pripreme dodam još jedan proizvod koji je prošle godine izašao iz laboratorija Elancyla.

Trenutno ga koristim već tri tjedna, a u nastavku pročitaj nekoliko riječi o samom proizvodu, ali i moje iskustvo te provjeri fotke prije i poslije.

Budi najbolja verzija sebe.
1/3
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.