Budi najbolja verzija sebe.

Test zona: Essence All about nude sjenilo za oči

Recenzija Essence All about nude sjenila za oči

Budi najbolja verzija sebe.

Paleta sjenila za oči Essence All about nude oduševila me na prvi pogled svojim bojama. Kako sama više volim nježnije, nude nijanse od raznih žarkih boja – ove boje su me definitivno privukle. Ovo je primjer nijansi koje bih nosila i za dnevni look, ali i za noćne izlaske, odlaske u grad i slično.

Dvije tamnije boje pružaju očima uočljivost (tamnije obično nanosim na kraj kapka), a svijetlijim nijansama popunjavam sam unutarnji rub kapka. Boje se iznimno lijepo sjedinjuju na očima i mogu se kombinirati u više varijanti, što je po meni odlično jer si svaka paše.

Boje su poprilično sjajne i malo šljokaste – to se vidi čim se sjenilo nanese na oko (a može se vidjeti i iz priloženih slika). Sjenilo je zaista postojano, ambalaža je kvalitetna i praktična (ali i mogla biti malo čvršća). Ne sviđa mi se što sjenilo u paleti nema aplikator jer bi nanošenje bilo puno lakše i sve bi bilo pri ruci.Budi najbolja verzija sebe.Postojanost sjenila je dugotrajna. Makar, sloj treba nanijeti više puta (par slojeva) da se kvalitetno vide boje na očima (pogotovo svijetlije nijanse), ali kada to napravite sjenilo drži zaista dugo. Na primjer, ja sam stavila ujutro i tek predvečer su boje počele blijediti. Dakle, bez ikakvog popravljanja tokom dana i slično. Ako se sjenilo pravilno nanese ono se ne preslikava.

Mogućnost kombiniranja nijansi je velika, a sjenilo se lako skida (skidala sam pomoću blazinice i mlijeka za čišćenje). Za dužu postojanost možda bi bilo dobro ispod sjenila nanijeti bazu, ali moje iskustvo je dobro – zaista je sjenilo bilo postojano na očima što je meni jako važno.

Međutim, nisam baš ljubitelj sjajnog i šljokica, a ovo sjenilo je u jednu ruku takvo (ali opet ne previše). Ali cjelokupan dojam isprobanog Essence All about nude sjenila za oči je itekako pozitivan - prvenstveno zbog postojanosti boja na očima i predivnih nijansi koje čine ovu paletu.

Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.