Budi najbolja verzija sebe.

Test zona: Ducray Keracnyl linija

Odlična linija za masnu kožu sklonu nepravilnostima

U današnjoj Test zoni podijelit ću svoje iskustvo s dva proizvoda iz Ducray linije za masnu kožu sklonu nepravilnostima koja sam isprobala. Proizvodi koje sam isprobala su pjenušavi gel za čišćenje i krema protiv nepravilnosti. 

Kao osoba koja se već gotovo deset godina bori s aknama i nepravilnostima na licu dobro znam koliko je teško pronaći odgovarajuće proizvode za njegu lica koji će istovremeno hidratizirati kožu, liječiti je od akni, ali i spriječiti nastanak novih. Dosad sam isprobala različite proizvode namijenjene masnoj koži sklonoj aknama - neki od tih proizvoda pomogli su mojoj koži, neki nisu, a u najgorem stadiju svog lica ipak sam morala posegnuti za malo agresivnijim rješenjima, antibiotikom i kremama na bazi tretionina, azelatne i salicilne kiseline i A vitamina. 

Koristila sam Eucerin, Vichy, La Roche-Posay, Avène, a unazad par godina vjerna sam Bioderminoj micelarnoj otopini i Bioderma Sebium hidratantnoj kremi. Ipak, i dalje nisam riješila problem masne kože. Sve do nedavno, kada sam otkrila ovu liniju i uvidjela znatna poboljšanja na mom licu.

U nastavku doznaj više o spomenutim proizvodima koje sa isprobala, ali i kako su mi pomogli. 

Budi najbolja verzija sebe.
1/3
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.