Preporučuju ih vizažisti

Tekući ruževi u divnim proljetnim nijansama koji traju satima

Želiš li ruž koji neće isušiti usne te će trajati satima, tekući ruževi su najbolji izbor

Već godinu dana naše su usne skrivene pod maskama koje moramo nositi radi pandemije pa je sada vrijeme da ih malo nagradimo i da investiramo u proizvode za usne koji će začiniti svaki naš look u proljetnim i ljetnim mjesecima koji su pred nama.

Kako bi ruž na usnama izgledao što ljepše, vrlo je važno o njima se pravilno brinuti i njegovati ih. Popularni make up artisti savjetuju redovan piling usana, i to pastom od meda i smeđeg šećera. Nakon eksfolijacije, na usne nanesi hranjivi balzam. Piling usana dovoljno je provoditi jednom u nekoliko tjedana i usne će ti biti puno mekanije i nježnije, a ruž će na njima puno ljepše izgledati.

Ako si u potrazi za ruževima za usne koji dugo traju, potraga za onim idealnim može biti prilično izazovna. Iako je na tržištu jako puno različitih vrsta proizvoda za usne, ponekad je uistinu teško pronaći onaj koji će nam idealno odgovarati.

Jesu li mat ruževi najdugotrajniji? Ili je bolje izabrati hranjive balzame u boji? Dobra vijest je to što beauty industrija iz dana u dan napreduje pa se kozmetičke formule proizvoda poboljšavaju na dnevnoj bazi. Želiš li ruž koji neće isušiti usne te će trajati satima, dobar izbor su tekući ruževi, a u drogerijama je zaista dobar izbor.

Tekući ruževi za usne idealan su izbor za kreiranje upečatljivih make up look-ova, a izdržljivi su i dugotrajni. Čak i kada ih nosiš ispod zaštitne maske, ne trebaš brinuti hoće li se skinuti s usana ili pak razmazati. Osim toga, vrlo su intenzivni.

U nastavku smo izdvojile deset odličnih tekućih ruževa za usne koje preporučaju i svjetski poznati beauty urednici i vizažisti pa ih obavezno isprobaj.  

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.