Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Sveti Nikola prvo dolazi u Polikliniku Milojević

Specijalna ponuda i iznenađenje dr. Nikole Milojevića

Sveti Nikola prvo dolazi u Polikliniku Milojević
Budi najbolja verzija sebe.

Poznato je kako božićni blagdani počinju s darivanjem na Sv. Nikolu, a toga se pridržava i Poliklinika Milojević koja za sve postojeće i buduće klijente sprema posebno iznenađenje. Božić i najluđu noć u godini provedite u punom sjaju i prijavite se već sada za doček Svetog Nikole s dr. Nikolom Milojevićem.

U ponedjeljak 5. prosinca, dan prije svog imendana, dr. Nikola daruje svoje postojeće i buduće klijente najpoznatijim tretmanom – botoxom kojeg možete dogovoriti po jedinstvenoj cijeni od 1900,00 kuna (do tri zone) što je gotovo upola manje od uobičajene cijene tretmana. Ovom gestom dr. Milojević za cilj ima poručiti kako estetski tretmani ne moraju biti rezervirani samo za određenu klijentelu, već za sve koji žele održati svoj izgled mladolikim i njegovanim.

Upravo je botox u posljednja dva desetljeća donio najveći napredak u suvremenoj estetskoj i općoj medicini, a ujedno je najdjelotvorniji i najpopularniji estetski tretman u svijetu. Uklanja sitne i duboke bore, poboljšava konture lica i očiju, a njegov je učinak vidljiv u roku od nekoliko dana. Botox u posljednje vrijeme sve više postaje tretman kojim se podvrgavaju mnogi prilikom ispravljanja sitnih bora i nepravilnosti na koži, stoga danas na tržištu postoje različiti botox tretmani za različite namjene (npr. botox se uspješno koristi čak i za rješavanje migrena).

„Moja misija je približiti estetsku medicinu svim ljudima, te ovu granu medicine u očima ljudi učiniti pristupačnijom, razumljivijom i u konačnici, promovirati estetsku medicinu kao granu koja uistinu pomaže ljudima da se osjećaju fizički i psihički bolje. Želja mi je da jednog dana posjet estetskom liječniku bude u rangu s posjetom stomatologu.“- izjavio je dr. Nikola Milojević.

Mjesta za rezervaciju su ograničena stoga 25 najbržih osoba koje rezerviraju svoj termin, sudjeluju u posebnoj ponudi. 

Budite dio blagdanske priče Poliklinike Milojević i dočekajte Novu godinu spremniji nego ikada prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.