Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Smartbond - odvažite se na svaku promjenu boje kose!

Na proslavi 10.rođendana studija Evelin ekskluzivno predstavljena inovacija iz L’Oréal Professionnel-a.

Smartbond - odvažite se na svaku promjenu boje kose!
Budi najbolja verzija sebe.

Studio Evelin, jedan od najpoznatijih zagrebačkih frizerskih studija, ove godine slavi 10. godina postojanja. Vlasnica Evelin Benković razvoj salona pripisuje iskustvu, znanju te usvajanju noviteta i praćenju trendova. Evelin osobno je dio edukacijskog tima branda L'Oréal Professionnel, te je u toj ulozi imala prilike educirati frizere iz cijele Hrvatske. Uspješnu dugogodišnju suradnju sa Evelin, L'Oréal Professionel je nagradio ove godine odabravši je za glavnog ambasadora posljednje inovacije – linije Smartbond!

Predstavljanje nove linije održano je u studiju Evelin na proslavi 10. godišnjice postojanja salona. Tom su se prilikom poznate hrvatske zvijezde našle u ulozi Smartbond modela, te su po prvi puta u javnosti pokazale rezultate novih Smart usluga. Za vrhunski izgled Jelene Perčin, Korane Gvozdić, Sandre Bagarić, Martine Tomčić, Vande Winter, Milane Vlaović i Vesne Tominac zaslužna je Đurđica Vorkapić koja je dive odjenula u svoje poznate Hippy Garden kreacije. Make up Sanje Agić dodatno je naglasio sjaj i ljepotu kose modela. Gosti su ovom prigodom uživali u poznatim vinima i proseccu Villa Sandi iz kuće Miva Vina.

Inovativna tehnologija za senzacionalan rezultat

12 vrhunskih međunarodnih kolorista, 9 zemalja, 700 komparativnih testova, 18 mjeseci. Rezultat: novi Smartbond iz L’Oréal Professionnel-a! Profesionalni sustav za podržavanje potpune kreativnosti u bojanju kose. Smartbond jača i štiti kosu dajući joj sjaj, ujednačenost boje i mekoću.

Smartbond je inteligentno rješenje koje se dodaje u boju ili posvjetlljivač kako bi zaštitio i ojačao kosu, te spriječio njezino slabljenje. Kemijski procesi poput posvjetljivanja kose mogu oslabiti veze unutar vlakna kose. Postoje jake i slabe veze. Jake su disulfidne veze koje slabe zbog oksidativnog stresa. Slabe, ionske i vodikove veze, ne mogu se ponovno izgraditi zbog slobodnih kationa koji su
ostatak procesa posvjetljivanja. Zahvaljujući pametnom sustavu Smartbond, moguće je očuvati i ojačati veze te sama vlakna kose učiniti jačima.Smart usluge u salonu pružaju maksimalnu kreativnost i apsolutnu sigurnost

Smartbond savršeno odgovara potrebama i navikama L'Oréal Professionnel salona. Njegova upotreba ne zahtjeva promjenu rutine vašeg frizera na način da ne produžava vrijeme djelovanja niti stvara promjene u rezultatu boje. Time mu je omogućena maksimalna kreativnost, a kosa je istovremeno zaštićena. Ukoliko redovito bojate kosu kako biste prikrili sijede ili prikrili izrast, možda ste primijetili kako je Vaša kosa s vremenom postala stanjena i oštećena. Ako ste pak više skloni radikalnijim promjenama boje kose ili njezinom posvjetljivanju, promjene u kvaliteti kose su kod vas još više izražene. No, možda ste tip osobe koji sanja o promjeni boje po uzoru na mnoge zvijezde, ali se ne usudite jer volite svoju prirodnu i zdravu kosu i ne želite je vidjeti oštećenu? Bez obzira u koju skupinu spadate, možete se uputiti u najbliži L’Oréal Professionel salon i zatražiti svoju željenu promjenu uz Smart uslugu. Smartbond pruža kosi sjaj, mekoću i jedinstven izgled. Kosa izgleda zdravo i snažno!

Informativna cijena Smart usluga u salonima: 30-45 kn na cijenu usluge bojanja / posvjetljivanja.

Nakon Smart usluge u salonu, nastavite njegovati svoju kosu i kod kuće pomoću Smartbond njege koja nadopunjuje salonski učinak. Proizvod bez silikona obogaćen ceramidima nanesite jednom tjedno umjesto njegujućeg proizvoda koji inače koristite. Rezultat će biti otpornija, zaglađenija i sjajnija kosa.
Informativna cijena za 250 ml: 174 kn.

Odvažite se reći "da" svim svojim željama i pustite mašti na volju!

Foto: T. Huha

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.