Sjaj na suncu

Neočekivani trend u manikuri koji ćemo posvuda viđati

Ovog ljeta nosi se manikura u punom sjaju, a mi smo izdvojile neke od najljepših svjetlucavih inspiracija za nokte

Ljetne gužve u kozmetičkim salonima trenutno su na vrhuncu, a u moru beuaty tretmana, najpopularniji i najtraženiji, a nama osobno i najdraži, definitivno su nokti.

Zbog toga nije ni čudno da se naša mapa spremljenih stvari na Instagramu brzinom munje puni inspiracijom za manikuru, a između francuske manikure u svim bojama i klasične bijele i pastelne manikure u svim verzijama, ovog ljeta primijetile smo i jedan neočekivani izgled koji je trenutno u trendu: svjetlucavi nokti.

Da, iako su klasične ljetne boje i dalje u zraku, velik broj žena ovog ljeta bira svjetlucave lakove i šljokice. Svjetlucavi šljokičasti nokti tradicionalno su popularni tijekom zimskih mjeseci, ali s obzirom da prošle godine nije bilo sezone božićnih i novogodišnjih zabava u pravom smislu - svjetlucavi nokti prebacili su se u ljetne mjesece.

Trebamo te dodatno uvjeriti? Nema problema jer ovaj trend u manikuri iznenađujuće je svestran i nosiv u svim prilikama. Od minimalističkog pa sve do maksimalističkog sjaja na noktima, toliko je načina za prihvaćanje svjetlucavih noktiju, stoga smo u nastavku izdvojile neke od omiljenih blistavih izgleda koji će ti zasigurno pomoći u tvojoj ljetnoj inspiraciji za sljedeću manikuru.

1/5
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.