Budi najbolja verzija sebe.
Vrijedi im dati šansu

10 sjajnih i povoljnih proizvoda s hijaluronskom kiselinom

Želiš li da ti koža što dulje ostane mladolikog i svježeg izgleda, u svoju rutinu bi trebala uključiti odgovarajuće proizvode, a sjajan izbor su upravo oni koji sadrže hijaluronsku kiselinu

pexels-koolshooters-7142985.jpg
Foto: Pexels

Hijaluronska kiselina danas je postala jedan od najtraženijih sastojaka kada govorimo o njezi kože, a s tim se slažu i stručnjaci. Koži pruža brojne blagodati, a najčešće je nalazimo u serumima ili kremama za lice.

Image
Zimska njega kože

Niske temperature, vjetar i snijeg: Kako zaštititi suhu i ispucalu kožu?

Posebnost ovog moćnog sastojka je u tome da djeluje poput spužve jer upija vlažnost i koži daje mladolik izgled, a može apsorbirati vodu do 1000 puta veću od svoje težine i stvoriti zaštitni film na koži. Mnogi ne znaju da je hijaluronska kiselina zapravo tvar koja je i inače prirodno prisutna u ljudskom tijelu, no kako starimo tako se njezina razina u našoj koži smanjuje te koža postaje suha i počinju se pojavljivati prve bore.

Želiš li da ti koža što dulje ostane mladolikog i svježeg izgleda, u svoju rutinu bi trebala uključiti odgovarajuće proizvode, a sjajan izbor su upravo oni koji sadrže hijaluronsku kiselinu.

shimmer fallback

Proizvodi s hijaluronskom kiselinom dubinski vlaže kožu i povećavaju razinu hidratacije te je čine ljepšom, elastičnijom i blistavijom. Mogu se koristiti kao dnevne ili pak večernje rutine, a smiju ih koristiti i osobe s osjetljivom kožom. Osim što koži vraća svježinu, hijaluronska kiselina dobra je i za zacjeljivanje te regeneraciju kože stoga i brojni dermatolozi preporučaju korištenje proizvoda s hijaluronskom kiselinom u svakodnevnoj beauty rutini.

Na sreću, beauty industrija danas je izuzetno razvijena pa se tako i u drogerijskoj ponudi mogu pronaći kvalitetni skincare proizvodi koji sadrže učinkovitu koncentraciju hijaluronske kiseline, a cjenovno su pristupačni. Hijaluronska kiselina najčešće se nalazi u serumima, ali i u kremama ili maskama za lice, losionima i preparatima za čišćenje kože, a na police drogerija svakodnevno stižu i neki novi i još inovativniji proizvodi.

Želiš li u svoju skincare rutinu uključiti preparata s hijaluronskom kiselinom, no ne znaš koje odabrati, u nastavku smo izdvojile neke od najboljih proizvoda iz drogerijske ponude koji imaju pozitivne recenzije te im svakako vrijedi dati šansu.

Budi najbolja verzija sebe.

Foto: Instagram, DM, Douglas, Promo

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.