Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Osunčani nokti

Malo sunca na noktima: Žute manikure nikad nisu izgledale bolje

Žute manikure ponovno su "in" i kao stvorene su za proljeće, a mi ti donosimo nekoliko ideja kako ovog proljeća nositi žutu boju na noktima

profimedia-0528827145.jpg
Foto: Profimedia.hr

Kada je u pitanju odabir boje laka za nokte za tvoju sljedeću manikuru, žuta vjerojatno nije prva boja na listi onih koje bi željela na svojim noktima. Ipak žutu boju na noktima povezujemo s diskoloracijom ili čak gljivicama na noktima, a to nije nimalo privlačno. No, vrijeme je da razbijemo predrasude, jer žuta boja može izgledati itekako dobro na noktima, posebno nježne pastelne nijanse koje sve više viđamo u proljetno vrijeme.

Image
Hrabri uzorci

6 najvećih trendova u manikuri koji nas čekuju ovog proljeća

Ova omiljena boja asocira na sunce, sreću, optimizam, proljeće i ljeto i toliko je vesela da će ti sigurno izmamiti osmijeh na lice, posebno ako ju nosiš na svojim noktima. Žute manikure ponovno su "in", s dolaskom proljeća i sunčanih dana viđamo ih sve više, a mogućnosti žute boje na noktima je bezbroj.

Od žute francuske manikure, žutih cvjetova, nježnih pastelnih ili hrabrih neonskih nijansi, žuta boja na noktima itekako je svestrana i možeš je nositi na razne načine, a mi imamo nekoliko odličnih ideja za trendi žutu manikuru koja će odmah prizvati sunce i lijepo vrijeme.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.