Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.

Seminari na Salon International 2016: Mahogany Hairdressing

Mahogany Hairdressing donose vizionarske, obrazovne i usmjerene seminare za posjetitelje Salon International.

Seminari na Salon International 2016: Mahogany Hairdressing
Budi najbolja verzija sebe.

To je dvadeseta godina za redom da će Mahoganyjev kreativni tim prezentiranti seminare u stilu gledaj, slušaj i uči za Salon International. Njihovo revolucionarno šišanje i tehnike bojanja su na čelu frizerstva Velike Britanije i potaknuti će podjednako posjetitelje i frizere. Tim će predstaviti svoju najnoviju kolekciju proljeće / ljeto 2017 pod nazivom 'KookyWaifs'.

Predvođeni međunarodnim kreativnim direktorom, Colin Greaney, britanskim kreativnim direktorom, Antony Licata i višim kreativnim direktorom, Neil Atkinsonom i voditeljem za boje, Tai Walker, seminari će i dalje ostati vjerni Mahogany frizerskoj filozofiji, ostavljajući publiku inspiriranom i motiviranom.

"Naš Mahogany kreativni tim neprestano nastoji gurnuti granice kreativnosti i energije sa svakim showom i seminarom što radimo", kaže Colin Greaney, međunarodni kreativni direktor.

Kao uvijek, Mahogany seminar bit će popraćen lansiranjem njihovog najnovijeg obrazovnog DVD-a dajući publici dodatnu dimenziju kreativnosti i obrazovanja koju mogu ponijeti nazad u svoje salone te učiti i nadahnjivati ??salonske timove.

Planirajte svoj posjet! Mahogany Salon Seminar:
Subota 15. listopada 12:00
Nedjelja 16. listopada 11:00
Nedjelja 16. listopada 13:30
Ponedjeljak 12:00 17. listopada

Mahogany Hairdressing će nastupati na HJ glavnoj pozornici u 15.00 sati u subotu 15. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.