Budi najbolja verzija sebe.

Savršeni beauty proizvodi koji će ti uljepšati dane provedene kod kuće

Uz samo malo truda, tvoja kupaonica može ti postati relaksirajuća spa oaza u kojoj možeš uživati u raznim beauty tretmanima i proizvodima za njegu kože i kose

U posljednjih mjesec dana naš se život uvelike promijeno, a samim time i svakodnevne navike. Zbog pandemije koronavirusa svi smo prisiljeni ostati kod kuće i prilagoditi se novonastaloj situaciji.


Mnogi rade od doma, a zatvoreni su i kozmetički i frizerski saloni što nama ženama vrlo teško pada jer ne možemo uživati u svojim omiljenim tretmanima. Ipak, zdravlje nam je sada prioritet, a u mnogim stvarima možemo uživati i u udobnosti vlastita doma.

via GIPHY

Budi najbolja verzija sebe.

Svi se trenutno nalazimo u neizvjesnosti i strahu i to sve to uzrokuje visoku razinu stresa pa nam je opuštanje prijeko potrebno. Nemoj zaboraviti na sebe. Čuvaj svoje mentalno zdravlje i nemoj se 'zapustiti' samo zato jer nigdje ne ideš. Uz samo malo truda i mašte, tvoja kupaonica može ti postati relaksirajuća spa oaza u kojoj možeš uživati u raznim beauty tretmanima i proizvodima za njegu kože i kose.

Ako nikad prije nisi imala dovoljno vremena za takve uljepšavajuće tretmane, sada je za to idealna prilika. Pripremi si toplu i pjenušavu kupku, natoči čašu vina i razmazi samu sebe uz neke od divnih proizvoda koje ti otkrivamo u fotogaleriji u nastavku.  


Foto: Instagram, Nordstrom, Douglas.hr

1/13
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.