Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Uskrs i na noktima

Šarene i vesele: Imamo ideje za najslađe uskršnje manikure

Vesele uskršnje manikure uklopit će se u svačiji stil i odlično idu uz lepršave proljetne kombinacije

proljetnemanikure-collage
Foto: Pexels/Unsplash

Uskrs nam je iza ugla, a ove godine dolazi 4. travnja. Osim bogate trpeze i okupljanja obitelji oko stola, uskršnji praznici savršena su prilika da malo ukrasimo i svoj dom, ali i svoje nokte.

Image
Nova godina - nova manikura

Ovo će biti najveći trendovi u manikuri u 2021.

Sve topliji dani i buđenje proljeća u našu svakodnevicu unose dozu veselja i razigranosti te dominaciju veselih boja, a sve to vrijedi i u svijetu manikura. Društvene mreže izvor su nepresušne inspiracije i kad je riječ o idejama za najljepše manikure, a ove godine sve vrvi inspiracijom. Do Uskrsa nas dijeli još samo dva tjedna pa je sada krajnji trenutak da se poigraš lakovima i da ukrasiš svoje nokte veselim bojama i motivima. Ove vesele uskršnje manikure uklopit će se u svačiji stil, a osobito lijepo izgledaju uz lepršave proljetne kombinacije.

U svijetu manikura ovog su proljeća najpopularniji pastelni tonovi i jarke boje te razigrani motivi cvjetića i točkica. Daj mašti na volju i pronađi ideje koje će se najviše uklopiti u tvoj stil. Kako bismo te inspirirale, u nastavku smo izdvojile deset odličnih ideja s Instagrama koje ćemo ovog Uskrsa i same vrlo rado isprobati.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.