Boje koje su nas osvojile

Samo neka je veselo: Najljepši lakovi za nokte koje ćemo nositi ovog proljeća

Dominiraju veseli pastelni tonovi koji će začiniti svaku kombinaciju

Raskošni proljetni trendovi zavladali su svijetom mode i ljepote, a ovosezonski su beauty trendovi sve samo ne dosadni. Kad je riječ o bojama lakova za nokte koje ćemo nositi na noktima ovog proljeća, dominiraju vedre i vesele nijanse.

Sa sve toplijim danima sve se čini nekako bolje i optimističnije pa su tako i raskošne boje zavladale beauty svijetom. Ističu se pastelni tonovi koji se savršeno slažu s lepršavim proljetnim kombinacijama.

Ovog proljeća vladati će vesele proljetne manikure koje nam vraćaju osmijeh na licu, a lako ćemo ih kreirati uz pomoć lakova za nokte u upečatljivim pastelnim nijansama. Najpopularnije su sve nijanse ružičaste i zelene boje, ali tu su i druge neizostavne proljetne nijanse poput narančaste, ljubičaste i žute koje su za proljeće savršen izbor, a lako će se uklopiti u svaki stil.

Kad je riječ o lakovima za nokte, osim dobrih starih klasika, tu su i neki zanimljivi proljetni noviteti koje ćemo vrlo rado isprobati. Neke od najljepših boja lakova za nokte koje ćemo ovog proljeća rado nositi u svim kombinacijama donosimo u nastavku.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.