S ovim toniranim kremama za sunčanje više ne moraš birati između kreme za sunčanje i tekućeg pudera

Zaštiti svoju kožu od štetnog zračenja sunca i istovremeno izgledaj odlično. Ove tonirane kreme za sunčanje stvorit će odličnu podlogu za makeup s kojim možeš bez brige biti na suncu

Svjesne smo koliko je krema za sunčanje ključna za zdravu i njegovanu kožu, no ponekad smo u iskušenju preskočiti ju kako bi izbjegle bijele mrlje i neobičnu teksturu koju ostavlja na licu. Sada napokon postoje proizvodi koji će nam riješiti ovu dilemu.

Zaštiti klince od sunca: Ovo kreme za sunčanje osigurat će im nesmetanu igru


Tonirane kreme za sunčanje jednako su efektivne kao i obične kreme za sunčanje. Pigmenti se obično dodaju u mineralne kreme za sunčanje jer cink i titan koji se u njima nalaze često čine tvoje lice bljeđim nego što je. Najsličnije su BB kremama koje sadrže SPF, ali takve kreme nisu jednako učinkovite. 


Zaštitni faktor koji se nalazi u BB kremama i tekućim puderima nije jednako efektivan kao onaj u toniranim kremama za sunčanje jer takve proizvode ne nanosimo u dovoljno debelom sloju da bi nas zaštitili od sunca. Zato i kod nanošenja tonirane kreme za sunčanje ne smiješ štedjeti. Ako ti ni tonirana krema nije dovoljno tonirana da bi prekrila nepravilnosti na licu, jednostavno dodaj omiljenu BB kremu ili malo korektora preko. 

Kada kupuješ mineralne kreme za sunčanje i tražiš maksimalnu zaštitu, biraj kreme s najvećim udjelom cinkovog oksida. Mi smo u nastavku izdvojile nekoliko odličnih toniranih krema kako bi ti olakšale potragu. 

1/9
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.