Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Barbie boja u kosi

Potvrdile slavne dame: Ružičasta boja kose najveći je ljetni trend

Ružičasta boja bez sumnje je zavladala svijetom mode i ljepote, a posljednji trend u nizu je bojenje kose u ružičastu. Evo kako "isfurati" ovaj razigrani look

ruzicasta-kosa.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Možda je to zbog nadolazećeg "Barbie" filma, možda zbog "barbiecore" estetike koja je ovo ljeto zavladala svijetom ljepote i mode, ali čini se da je ružičasta boja kose sve popularnija. Čak bismo mogli i reći da je upravo ova boja kose jedan od najvećih beauty trendova, a to potvrđuju i brojne slavne dame koje su se ovog ljeta odlučile upravo za ovu boju.

Image
Odvaži se

Ljubičasta kosa - ultimativni trend za tmurne, zimske dane

Bojanje kose u ružičasto nije ništa novo, a čak i za vrijeme lockdowna brojne su zvijezde isprobale ovaj look - od Kaie Gerber do Ave Phillippe. Ipak, ovog ljeta popularnost ružičaste boje u kosi ponovno je porasla među slavnim damama, od Lizzo do Megan Fox, pa je sve više njih odlučilo prigrliti ovu boju i pokazati da i ona može odlično izgledati, iako je vrlo neuobičajena.

Ružičastu boju općenito doživljavamo kao romantičnu, mladenačku, veselu i vrlo uzbudljivu, o kojoj god nijansi se radilo, a ona je jedna od onih boja koje mogu učiniti da se osjećamo smireno, sretno i uzbuđeno. A upravo je ljeto najbolje vrijeme kada možemo eksperimentirati s različitim (i neobičnim) bojama kose, pa ako ti nedostaje malo promjene i želiš osvježiti svoj izgled, ružičasta boja kose pravi je izbor.

Od jarko ružičaste nijanse, do nježnih, pastelnih i hladnih tonova, ružičastu boju na kosi možeš nositi u svim nijansama koje možeš zamisliti, ali i na sve frizure. A ako ti ponestane inspiracije, u nastavku pogledaj kako ju nose slavne dame.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.