Revolucionarna kozmetika pomlađivanja

Iskoristite 15% popusta kod kupnje Bioeffect proizvoda

BIOEFFECT - islandski eliksir mladosti

Jeste li već primijetili prve znakove starenja kože? Fine linije? Približavate li se 30. godinama? Jeste li već u zrelim godinama? Biste li željeli kozmetiku koja zaista djeluje. Već samo jedan DA dovoljan je razlog da probate kozmetiku Bioeffect.
Bioeffect je revolucionarna kozmetika pomlađivanja iz Islanda koja klinički djeluje na smanjenje bora i na pomlađivanje kože.  Ujedinjuje jedinstvene proizvode koji prvi među kozmetičkim proizvodima sadrže stanične aktivatore uzgajane u biljkama. Stanični aktivatori rasta (EGF – Epidermal Growth Factor) su proteini koji su nužno potrebni u biologiji ljudske kože jer služe biološkoj ulozi povećanja aktivacije i obnove stanica, što se očituje u pomlađenom i obnovljenom prirodnom sjaju kože. Godine 1986. za otkriće faktora rasta EGF nagrađeno je Nobelovom nagradom za medicinu.

Nadahnuće za razvoj proizvoda BIOEFFECT dolazi iz medicinskih istraživanja, a razvijaju ih i biokemičari u tijesnoj suradnji s vodećim svjetskim dermatolozima.

BIOEFFECT EGF SERUM


Prvi svjetski poznati Bioeffect EGF Serum poboljšava izgled i ten kože, vlaži je i popravlja učinke starenja kože te stvara osjećaj opuštenosti i ljepote. Već nakon četiri tjedna redovite uporabe, samo dvije do četiri kapi dnevno, vidi se očito poboljšanje stanja kože, koja postaje glatka i sjajna, a bore i fine linije manje su izražajne. Primjeran je za sve tipove kože. Sadrži samo 7 sastojaka te ne sadrži konzervanse, mirise i ulja. Jedna bočica seruma dovoljna je za 2-3 mjeseca!

U liniji kozmetike Bioeffect, pored seruma Bioeffect Egf Serum, tu su još i proizvodi za njegu kože, lica i tijela i linija za profesionalnu upotrebu.

NOVO:BOŽIĆNI BIOEFFECT SET


Božićni set u elegantnoj toaletnoj torbici.
Sadržaj seta:

  • BIOEFFECT EGF SERUM 15 ml
  • BIOEFFECT EGF DAY SERUM 5ml
  • Piling BIOEFFECT VOLCANIC EXFOLIATOR 10 ml

Samo za čitateljice portala Žena.hr 15% popusta kod kupnje Bioeffect proizvodau web trgovini bioeffect.com.hr! Kod kupnje upišite kod: ŽENA12
Popust vrijedi do 18.12.2016.

Više na www.bioeffect.com.hr

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.