Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Unose vedrinu u svaki outfit

Razigrane manikure kojima dozivamo proljeće

Šarene i upečatljive manikure pravo su osvježenje nakon duge i tmurne zime

collage.jpg
Foto: Unsplash

Nova sezona donosi nam nove trendove u svijetu mode, ljepote i interijera. Kad je riječ o beauty trendovima, i ovog će proljeća vrlo popularne biti upečatljive manikure koje će začiniti svaki look.

Image
Jesi li ih već isprobala?

Ovih pet nude lakova za nokte na glasu su kao najbolji na svijetu

Svi već s nestrpljenjem iščekujemo toplije i sunčanije dane i prilike da više vremena provodimo na otvorenom u razigranim modnim kombinacijama. Trendovi u svijetu manikura mijenjaju se svake godine, a ove sezone ističu se pastelni tonovi i zaigrani romantični detalji. I dalje su vrlo popularne minimalističke manikure, kakve obožavaju nositi i brojne trendseterice. Na Instagramu su u posljednje vrijeme vrlo trendi i manikure inspirirane životinjskim uzorcima, poput tigraste, no za njih je potrebno malo više znanja i vještine.

Osim pastelnih boja, vrlo su trendi i upečatljive i jarke boje poput narančaste i jarko ružičaste koje će unijeti dozu vedrine u baš svaki outfit. Dopušteno je sve pa ako si dovoljno vješta, zanimljive i razigrane manikure možeš napraviti i sama. Daj mašti na volju i poigraj se uzorcima i bojama.

Nedostaje li ti inspiracije za proljetne manikure, u nastavku ti donosimo nekoliko odličnih i kreativnih ideja koje vrijedi isprobati.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.