Brišu tragove umornog izgleda

Pronašle smo 10 odličnih korektora koji savršeno prekrivaju podočnjake

Ako te muče tamni podočnjaci, isprobaj neke od ovih korektora. Odlično prekrivaju, a ne isušuju kožu

Korektor je jedan od neizostavnih proizvoda u make-up rutini svake žene, a idealan je za prekrivanje sitnih nedostataka i za kreiranje svježeg i prirodnog make-up looka za kojim svi čeznemo.

Kvalitetan korektor može ukloniti nepravilnosti, prekriti prištiće ili ožiljke od akni, ali i ublažiti crvene mrlje na koži lica. Osim što prekriva nedostatke, korektor je i savršen pomagač u sakrivanju tragova neprospavanih noći.

Podočnjaci mogu biti uzrokovani lošim snom, no brojne žene imaju prirodno tamne kolutove oko očiju, a korektor je savršen za rješavanje tog beauty problema. Naime, korektori mogu stvoriti iluziju odmornog i zdravog tena, no važno ih je znati pravilno nanositi. Upravo je korektor za okoloočno područje temelj dobrog make-up looka i prvi je korak kod nanošenja šminke.

Kako savjetuju make-up stručnjaci, kod kupnje korektora najbolje je birati onaj koji je za nijansu svjetliji od naše prirodne boje tena. Iako na tržištu postoji zaista širok izbor, ponekad je teško pronaći onaj koji će nam idealno odgovarati te zadovoljiti sve naše potrebe. Vrlo je važno da dobro prekriva, ali da pritom ne isušuje osjetljivo područje oko očiju.

Istražile smo koje korektore za okoloočno područje preporučaju poznate beauty blogerice i svjetski vizažisti, a neke od onih najboljih donosimo u nastavku.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.