Budi najbolja verzija sebe.

Oriflame slavi 50. godina - isprobali smo neke od njihovih najboljih proizvoda

Poznati kozmetički brand već pola stoljeća oduševljava kvalitetom proizvoda

Nekako u zadnje vrijeme nisam baš puno naručivala kozmetiku po katalozima, a osobito mi je Oriflame nekako nestao s radara. No, nakon ovih isprobanih proizvoda posve mi je jasno da će se stvari promijeniti i da se moja višegodišnja kozmetička ljubavna afera s ovim brendom nastavlja. U ovoj situaciji nemam apsolutno nikakav problem vratiti se staroj ljubavi - jer upravo je ovo bio brend s kojim sam uplovila u svijet šminke još u ranim tinejdžerskim godinama.

Oriflame su, inače, prije pedeset godina osnovala dvojica braće iz Švedske: Jonas i Robert af Jochnick-a. Braća su odlučila pružiti ljudima priliku da rade s visokokvalitetnim proizvodima za njegu kože i kozmetikom, a  inspirirani su bili prirodnim sastojcima i ljepotom Švedske. Njihov san je bio da izgrade svoje poslovanje pomažući ljudima da pokrenu vlastiti posao - pomažući im da promijene svoj život nabolje prodajom Oriflame proizvoda i pozivajući druge da učine isto.

S godinama kvaliteta nekih proizvoda ostala je na vrhunskoj razini, a neki proizvodi su postali još bolji. Krenimo redom s mini-recenzijama proizvoda kojima su nas iznenadili povodom svog velikog okruglog jubileja.

By: Not Everyone's Cup of Tea

Budi najbolja verzija sebe.
1/9
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.