Budi najbolja verzija sebe.

One znaju: Saznale smo kako jednostavno napraviti stylish frizuru kakvu nose Francuskinje

Njihove frizure su jednostavne, pomalo 'divlje' teksture, ali ipak sofisticirane i nije potrebno puno vremena kako bi ih napravila

Bezvremenske, nonšalantne i jednostavno prekrasne, Francuskinje su nam inspiracija u svemu - od odijevanja i šminkanja, pa sve do frizure. Volimo "iskopirati" njihov stil odijevanja koji odiše jednostavnošću, obožavamo njihove make up trikove, a i frizure koje većina Francuskih djevojaka nosi toliko su sjajne da i njih želimo imati.
Poznata manekenka Caroline de Maigret jednom je rekla: "Francuskinje uvijek žele izgledati pametnije nego ljepše. Ako dva sata provodiš pod fenom, kada ćeš imati vremena za čitanje?" Upravo iz njezinog citata možemo izvući cijelu poantu - stylish frizura jedne Francuskinje jednostavna je i nije potrebno puno vremena kako bi ju napravila. 

Budi najbolja verzija sebe.


Pomalo divlja tekstura ključna je ako želiš imati frizuru poput Francuskinje. Kosa koja izgleda kao da si se tek probudila i kao da ju nisi ni počešljala ono je za čime moraš težiti ako želiš imati frizuru poput Francuskinje, a tvoja kosa tada će izgledati umjetnički razbarušeno, a opet sofisticirano.


Iako Francuskinje mogu imati svoje načine kako bi postigle ovaj stil "bez napora", frizer Adam Reed tvrdi da i ovakve frizure zahtijevaju barem malo napora, ali ih svejedno možeš savladati sama. Reed je za Vogue podijelio svoje savjete kako postići frizuru Francuskinje u četiri jednostavna koraka.


1/5
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.