Budi najbolja verzija sebe.

Omiljena vizažistica Gwyneth Paltrow lansirala novi proizvod za usne

Ovo je jedan od najpametnije smišljenih proizvoda za usne koji smo do sada vidjele

Budi najbolja verzija sebe.

Vizažistica Gucci Westman najpoznatija je kao ljubiteljica "no make up" stila šminkanja, ali i kao zagovarateljica jednostavnog, ali upečatljivog looka. Među njezinim redovnim klijenticama su poznate holivudske dame poput Gwyneth Parltrow, Drew Barrymore, Natalie Portman i Cameron Diaz. Osim što je iznimno kreativna, ima i poduzetnički duh pa je 2018. osnovala kozmetički brend Westman Atelier koji se bazira na 'clean' proizvodima. 'Clean' kozmetika je bazirana na prirodnim proizvodima koji su etički proizvedeni  i dokazano nemaju toksične sastojke.

Gucci je sada predstavila višebojni, kompaktni ruž za usne, Lip Suede. Ovaj mali, ali moćan proizvod, sadrži četiri nijanse ruža za svaku priliku, od blistave i zavodljive crvene, do jednostavne, ali uočljive boje lavande.Gucci Westman je kroz cijeli proces imala želju stvoriti ruž koji će sadržavati samo prirodne sastojke i koji u sebi neće imati vazelin. "Vazelin je čest sastojak ruža za usne, a žene zaboravljaju da on može zadržati bakterije na koži i oštetiti usne", kaže. 

Upravo iz tog razloga, Gucci je na formuli za ovaj ruž radila preko godinu dana i stvorila prirodan proizvod kojem je naglasak na kvaliteti. Kako bi izbjegla isušivanje koje ponekad nastaje kao posljedica matiranog ruža za usne, Westman je u ruž dodala hladno prešano ulje trešnje koje pomaže hidratizirati usne. Četiri boje koje se nalaze na paleti su fuksija, boja cigle, žarko crvena i boja lavande. Paletu su do sada koristile Gwynet Paltrow i Jennifer Aniston koje imaju samo riječi hvale za novi proizvod, a Gucci je istaknula:  "Željela sam da moj prvi proizvod za usne bude zabavan, ali i funkcionalan."

Ruž je dostupan na službenim stranicama Westman Ateliera, a cijena mu je 570 kuna.

Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.