Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
U duginim bojama

Odvaži se i isprobaj ovaj 'it' beauty trend - tuš za oči u boji

Šareni tuševi za oči u boji su opet IN. Upotpuni svoj make up look žutom, zelenom ili ružičastom linijom

tuševi za oči u boji.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Otkako se Lady Gaga u spotu za pjesmu Rain on me pojavila s bijelim tušem za oči, počela je potpuna make up revolucija. Isto se dogodilo i kada smo pogledale seriju Euforija koja ima neke on najzanimljivijih lookova koje smo ikada vidjele. Tako je tuš za oči u boji opet postao IN, a mi smo se trendu odmah priklonile.

Image
Povratak 90-ih

Top ili flop? Ruževi sa šljokicama i tamna olovka za usne se vraćaju

Jednostavna linija u boji iznad kapka ili neobičan mini crtež na oku nacrtan pomoću tuša dva su najveća make up trenda koja vladaju društvenim mrežama. Trend se posebno istaknuo kao vrlo popularan na TikTok-u, a ubrzo su ga počele nositi i influencerice koje vladaju Instagramom.

Mi smo se ovim trendom oduševile i odmah krenule u potragu za cijelom paletom boja kojima možemo ukrasiti oči. Pronašle smo sve, od narančaste i zelene do plave i žute. U ponudu smo uvrstile i bijeli tuš za oči koji je odličan sam za sebe ili kao podloga za ostale boje koje će još više doći do izražaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

L'Oreal Paris Matte Signature narančasti tuš za oči, 80 kn

Inspirirani pariškim noćima koje se pamte, ovaj narančasti tuš pravi je hit. Sadrži precizan aplikator za lako nanošenje. Vodootporan je i postojan tijekom cijelog dana.

shimmer fallback

Revolution Renaissance plavi tuš za oči, 55 kn

Visokopigmentirani plavi tuš za oči odličan je za sve one koji obožavaju ljeto, more i valove. Idealan je za ljetne make up lookove, a posebno lijepo pristaje ženama s plavim očima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Wibo Doll Glitter zlatni tuš za oči, 30 kn

Kada pričamo o tuševima za oči ne smijemo zaboraviti na šljokice. Iako zlatna nije posebno jarka boja, omiljena je mnogim ženama, pogotovo kada nam dođu topliji dani. Zlatni tuš idealan je za prirodne lookove, a odlično će naglasiti smeđe oči.

shimmer fallback

Barry M Euphoric Metallic zeleni tuš za oči, 60 kn

Tražiš boju koja će savršeno pristajati uz zelene i smeđe oči? Onda je to ova zagasita zelena s kojom ćeš izgledati kao prava šumska vila.

shimmer fallback

XX Revolution MagnetiXX  ljubičasti tuš za oči, 110 kn

Ovaj ljubičasti tuš za oči uistinu je poseban jer se pod određenim kutem presijava na zlatne i zelene nijanse. Odličan je za nezaboravne partije u kojima ćemo uživati kada prođe pandemija.

shimmer fallback

Rude Cosmetics zeleni tuš za oči, 50 kn

Ako želiš nešto svjetliju zelenu nijansu koja je idealna za proljetne dane, tu je prekrasni zeleni tuš za oči Rude Cosmetics. Osim što je odlično pigmentiran, sadrži i sitne šljokice koje će ga još više istaknuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
shimmer fallback

Rimmel Wonder’Swipe 2-u-1 ružičasti tuš i sjenilo za oči, 50 kn

Rimmel Wonder’Swipe 2-u-1 tuš i sjenilo za oči je prva formula na tržištu koju možete transformirati jednim potezom prsta iz tuša u sjenilo za oči. Formula ima metalik sjaj, izuzetno je otporna, ne preslikava se i postojana je do 10 sati. Wonder’Swipe 2-u-1 tuš i sjenilo za oči istaknut će vaše oči na uistinu jedinstven način.

shimmer fallback

NYX bijeli tuš za oči, 80 kn

Bijeli tuš odlično izgleda kada ga nanesemo samog, ali će ti poslužiti i kao baza za ostale boje koje će preko njega izgledati još vividnije.

shimmer fallback

NYX žuti tuš za oči, 80 kn

Žuta boja odlično pristaje ženama koje su malo tamnije puti što znači da će biti aposlutni hit jednom kada se osunčaš ovog ljeta. Kombiniraj ga s crnim tušem za ekstra dramatičan efekt.

shimmer fallback
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.