Najvažniji proizvod u rutini

Zaštita od sunca i preuranjenog starenja: Ne zaboravi kremu za lice s faktorom

Krema sa zaštitnim faktorom najvažnija je krema koju moraš posjedovati, a mi smo odabrale nekoliko odličnih koje će tvoju kožu učiniti mladolikom i zdravom

Ako postoji jedna stvar oko koje će se svi dermatolozi složiti, onda je to važnost korištenja krema za lice sa zaštitnim faktorom - jer to je jedan od najboljih načina (ako ne i najbolji) kako bi zaštitila svoju kožu, bez obzira na ton.

Naravno, prvi prioritet je spriječiti opekline od sunca, koje mogu povećati rizik od raka kože, a kao glavni bonus, krema za sunčanje također održava našu kožu mladom. Kvalitetni SPF faktor može zaštititi kožu od štetnih UV zraka koje uzrokuju prerano starenje, pa čak i pomoći u uklanjanju znakova oštećenja smanjenjem tamnih mrlja, poboljšanjem teksture i pojačavanjem svjetline kože.

Najvažnije je obratiti pažnju na kvalitetu kreme i odabrati onu na kojoj piše "široki spektar", kako bi se zaštitila od UVA zraka koje potiču starenje, kao i od UVB zraka, koje potiču opekline na koži. Moraš obratiti pažnju i na svoj tip kože, pa ako imaš suhu kožu, odaberi kremu s hidratantnim sastojcima, poput hijaluronske kiseline ili keramida. Ako pak imaš masnu kožu, potraži kreme koje imaju mat finiš.

Sada kada znaš nekoliko osnovnih stvari, pogledaj naš izbor odličnih krema za lice sa zaštitnim faktorom koje će tvoju kožu učiniti mladolikom i zdravom.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.