Odabrali smo najbolje maske za lice koje ćeš obožavati

Neka postanu sastavni dio tvoje beauty rutine

Maske za lice trebale bi biti sastavni dio beauty rutine svake žene jer one mogu učiniti veliku razliku u izgledu naše kože.

Danas je na tržištu dostupan uistinu velik izbor različitih maskica za lice za sve tipove kože od kojih svaka ima drugačiju namjenu. Tako postoje hranjive i hidratantne maske za lice koje sadrže bogate i hranjive sastojke poput meda ili aloe vere koji će nahraniti kožu i takve su maske uglavnom namijenjene normalnoj, suhoj, dehidriranoj ili osjetljivoj koži. S druge strane postoje i maske koje iz lica izvlače nečistoće i one uglavnom sadrže sastojke poput gline, ugljena, cinka ili salicilne kiseline. Namijenjene su problematičnoj i masnoj koži.

Da bi mogla odabrati pravu masku za svoje lice, najprije moraš znati koji tip kože imaš te u kakvom je stanju tvoja koža. Zimi je koža obično više sklona isušivanju pa većina nas traži maske koje će dubinski nahraniti kožu.

Nije nužno odlaziti kozmetičaru toliko često jer i sama kod kuće možeš uživati u uljepšavajućim ritualima koje je dovoljno provoditi nekoliko puta tjedno, no ključ je u pravilnim koracima te u upotrebi odgovarajućih i kvalitetnih proizvoda.

Maske za lice možeš napraviti i sama kod kuće uz pomoć raznih sastojaka koje zasigurno već imaš u svojoj kuhinji. Ipak, ako si u potrazi za kupovnim maskama iz parfumerija i drogerija, napravili smo za tebe popis nekih od najboljih maskica za lice koje su trenutno dostupne na tržištu. Otkrij ih u nastavku!

1/16
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.