Budi najbolja verzija sebe.

Od kokosa do manga: Ljetni gelovi za tuširanje voćnih mirisa koji prizivaju egzotiku u tvoju kupaonicu

Osvježavajući, tropskih mirisa i hidratantni - to su gelovi za tuširanje koje želimo u svojoj kupaonici tijekom ljetnih mjeseci

Gelovi za tuširanje higijenski su proizvod koji svakodnevno koristimo, pa bismo im trebali pridati malo više pozornosti. Većina ljudi samo kupi bilo koji gel za tuširanje brenda kojemu vjeruju, no stvar je malo kompliciranija. S obzirom da gelovima peremo cijelo tijelo, oni su sastavni i ključni dio naše higijenske rutine, pa bi trebali biti mirisni, napravljeni od što prirodnijih sastojaka i obogaćeni esencijalnim uljima koja hrane našu kožu. 


Uz sve to, tijekom ljetnih nam je mjeseci posebno važno i da ostavljaju kožu duboko hidratiziranom, ali ne i masnom. Zbog toga rado biramo gelova s mirisima i uljima aloe vere, krastavaca ili kokosa, jer su upravo ti sastojci istovremeno i miomirisni, a i vrlo osvježavajući. Kako bi i ti u svoju kupaonicu unijela dašak tropske egzotike, a istovremeno pravilno njegovala svoje tijelo u toplim mjesecima, donosimo ti naš izbor deset povoljnih gelova z tuširanje dostupnih u drogerijama. 

Odaberi između mirisa manga, kokosa ili lubenice i pretvori svoje tuširanje u pravi ljetni spa ugođaj. 

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.