Neka vaše oči zasjaju!

BIOEFFECT EGF EYE SERUM za pomlađivanje kože oko očiju

Koža oko očiju najosjetljiviji je dio naše kože koja nosi tragove godina i mimike lica. U kombinaciji s okolišnim faktorima, izlaganjem sunčevim zrakama i genetikom, područje oko očiju jedno je od prvih predjela koje gubi volumen i sjaj i gdje se ponajprije pojavljuju fine linije i bore, a koža se opušta.

BIOEFFECT EGF EYE SERUM, namijenjen njezi osjetljive kože oko očiju, snažna je oživljujuća formula protiv starenja koja klinički dokazano smanjuje pojavu finih linija i bora te podbulost predjela oko očiju. Sadrži visoku koncentraciju EGF staničnog aktivatora koji je prirodno prisutan u ljudskoj koži i pokreče biološke procese koji su uključeni u održavanju zdravog izgleda kože.
Osvježavajuć, lagan serum odmah regulira razinu vlažnosti kože, zbog čega koža izgleda sjajnija i čvršća, a dugoročno djeluje protiv starenja kože.

  • Sadrži jaku koncentraciju EGF-a.
  • Smanjuje pojavu finih linija i bora.
  • Smanjuje pojavu podbulosti.
  • Osigurava sjajniju i čvršću kožu.
  • Ne sadrži ulja, mirise i parabene.

Klinički dokazan učinak

Kontrolirana klinička ispitivanja uporabom dvostrukog slijepog placebo testa Bioeffect Egf Eye Serum-a kod 70% sudionika pokazala su povećanje gustoće kolagena u koži oko očiju. Kod 73% sudionika osjetilo se povećanje elastičnosti kože, a kod 70% sudionika došlo je do smanjenja bora. U anketi je 86% korisnika potvrdilo da Eye Serum osvježava ten.

Jedinstvena ambalaža

Većina krema za njegu kože oko očiju dostupna je u lončićima ili bočicama tako da tijekom korištenja dolazi do izravnog kontakta cijelog sadržaja s kožom. Jedinstven mehanizam za doziranje, u kojem je dostupan Bioeffect Egf Eye Serum, omogućuje da stanični aktivatori unutar ambalaže ostanu netaknuti. Naime, kod jednokratnog doziranja ispušta se samo onoliko seruma koliko je potrebno za jednokratno nanošenje, dok ostatak biva netaknut. Metalna kuglica osigurava blagu aplikaciju seruma, nakon čega koža osjeća svježinu, a područje oko očiju izgleda svjetlije.

Samo za čitateljice portala Žena.hr 15% popusta kod kupnje Bioeffect Egf Eye Seruma u web trgovini bioeffect.com.hr! Kod kupnje upišite kod: ŽENA5
Popust vrijedi do 18.11.2016.

O BIOEFFECTU

Bioeffect je revolucionarna kozmetika pomlađivanja iz Islanda koja klinički djeluje na smanjenje bora i na pomlađivanje kože. Ujedinjuje jedinstvene proizvode koji prvi među kozmetičkim proizvodima sadrže stanične aktivatore uzgajane u biljkama. Stanični aktivatori rasta (EGF – Epidermal Growth Factor) su proteini koji su nužno potrebni u biologiji ljudske kože jer služe biološkoj ulozi povećanja aktivacije i obnove stanica, što se očituje u pomlađenom i obnovljenom prirodnom sjaju kože. Godine 1986. za otkriće faktora rasta EGF nagrađeno je Nobelovom nagradom za medicinu.

Nadahnuće za razvoj proizvoda BIOEFFECT dolazi iz medicinskih istraživanja, a razvijaju ih i biokemičari u tijesnoj suradnji s vodećim svjetskim dermatolozima.

U liniji kozmetike Bioeffect, pored seruma Bioeffect Egf Eye Serum, tu su još i proizvodi za njegu kože, lica i tijela.

Više na Bioeffect.com.hr

Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.