Budi najbolja verzija sebe.
Zaboravi na sve

Najbolje opuštanje zimi: Divne mirisne kupke

Topla kupka mogla bi biti savršeno rješenje da se opustiš nakon stresnog radnog dana

Nakon napornog i stresnog radnog dana ne postoji ništa bolje nego uroniti u toplu i mirišljavu kupku. Živimo u zaista burnim vremena pa self-care rutina postaje još važnija, a unatoč svemu što se dešava, neko vrijeme moramo odvojiti i za sebe.

Topla kupka odličan je način da se opustiš i da na tren zaboraviš na probleme koji se dešavaju u stvarnom svijetu. Mali spa kutak za relaksiranje možeš kreirati i u vlastitoj kupaonici, a da bi ugođaj bio potpuno, osim mirisne kupke, biti će ti potrebni i svijeća te čaša omiljenog napitka, a možeš u svoju kupku dodati i malo soli koja odlično djeluje na kožu.

Budi najbolja verzija sebe.

Ono najvažnije je mirisna kupka, a najbolje za opuštanje su one s mirisom lavande, ruže, kadulje ili citrusa. Kupanje ima višestruke zdravstvene učinke za tijelo i organizam, a pomoći će ti i da se riješiš stresa. Osim toga, brojne kupke sadrže i sastojke koji njeguju kožu tijela pa će ti ona nakon kupanja biti mekana i nježna na dodir te dubinski nahranjena.

U ponudi drogerija pronaći ćeš zaista odlične kupke, a neke od naših favorita idealnih za hladne zimske dane donosimo u nastavku.

1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.