Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Svi su ludi za - noktima

Stručnjaci su složni - ovo će biti najveći trendovi u manikuri u 2022. godini

U današnje vrijeme, lijepi nokti su obavezni, a dobra vijest je da će najveći trendovi u manikuri 2022. godine biti još ljepši od onih koje smo vidjeli ove godine

profimedia-0562159071.jpg
Foto: Profimedia

Tijekom protekle godine doživjeli smo pomalo ludnicu za noktima. Dok su nam šminka i frizura nekada davali naše estetske pomake na Instagramu, 2021. primijetili smo dramatičan pomak u stvarima na koje je beauty svijet obraćao pažnju.

Image
Usudiš li se?

Vrijeme je za teške boje: Tamne manikure koje će biti hit ove zime

Nokti su se nekada smatrali ne toliko uzbudljivim dijelom ljepote s kojim se nitko zapravo nije previše zamarao. Danas popularni nail-art nekad je bio naporan posao s kojim se nitko kod kuće nije želio baviti, čak i u salonima tražene su bile jednostavne manikure, a francuska manikura bila je vrhunac dizajna.

U današnje vrijeme, međutim, provodimo sate listajući Instagram, spremajući najljepše ideje za nokte kako bismo ih mogli pokazati pri sljedećem posjetu u salon. I dok su trendovi na noktima nekada bili ograničeni na jednostavne nijanse i završne obrade, zahvaljujući internetu i kalibru umjetnosti, ono s čime se sada bavimo su napredni, super-kreativni stilovi koje jedva čekamo imati na našim noktima.

A dobra vijest je da će najveći trendovi u manikuri 2022. godine biti još ljepši od onih koje smo vidjeli ove godine. Kako bismo dobili uvid u to koje trendove noktiju možemo očekivati da će prednjačiti sljedeće godine, provjerile smo što kažu stručnjaci za nokte. Vjeruj nam - ovo su trendovi za nokte koje trebaš imati na svom popisu za naredne mjesece.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.