Budi najbolja verzija sebe.
Vrijedi ih isprobati

Najpopularniji beauty proizvodi francuskih brendova koje obožavamo

Tajna lijepih Francuskinja krije se u njihovoj jednostavnoj beauty rutini

Francuskinje su poznate po svom nepogrešivom modnom stilu, ali i po besprijekornom izgledu, a njihova se tajna prirodne ljepote krije u njihovoj beauty rutini.

Poznato je da su francuske it djevojke vjerne kultnim ljekarničkim brendovima koji su postali vrlo popularni i u cijelom svijetu, a osobito u beauty zajednici. Beauty rutina lijepih Francuskinja nije komplicirana i uglavnom uključuje kvalitetnu hidratantnu kremu te proizvod za čišćenje lica poput gela za umivanje ili pak micelarne vodice.

Ono što proizvode francuskih ljekarničkih brendova čini posebno učinkovitima su sastojci koje sadrže. Formule ne sadrže jake i agresivne sastojke poput alkohola i parfema pa je to glavni razlog zbog kojeg mnoge žene ostaju vjerne kozmetici takvih brendova. Proizvode ljekarničkih brendova mogu koristiti svi, a osobito su pogodni za osobe s osjetljivom kožom.

Budi najbolja verzija sebe.

Među kozmetičkim proizvodima francuskih brendova istaknuli su se kultni beauty klasici koje obožavaju žene diljem svijeta, a Biodermina micelarna voda te serum brenda Caudalie samo su neki od takvih klasika kojima se i same uvijek rado vraćamo jer su zaista jako dobri za kožu.

Neke od najpopularnijih proizvoda francuskih beauty brendova koje zaista vrijedi isprobati otkrivamo u nastavku.

Foto: Instagram, Unsplash, Mojaljekarna.hr

Budi najbolja verzija sebe.

Bioderma - Sensibio H2O AR Micelarna otopina, 109 kn

Prva micelarna otopina za čišćenje lica s aktivnim učinkom protiv crvenila. Učinkovito čisti i umiruje kožu.

1/10
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.