Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Idealne za ljeto

Top nijanse lakova za nokte koje savršeno idu uz preplanuli ten

Od klasične bijele boje pa do romantičnih pastelnih tonova, velik je broj nijansi uz koje će tvoja osunčana koža bolje doći do izražaja

jakob-owens-lwTzL-QwhQA-unsplash.jpeg
Foto: Unsplash

Tijekom ljetnih dana naše ruke i stopala cijelo su vrijeme izloženi pogledima što znači da malo više pažnje trebamo obratiti na manikuru i pedikuru. Ključno je odabrati pravu nijansu laka za nokte, a ljeti su najpopularnije vibrantne i jarke boje.

Image
Ženstvena i upečatljiva

Dodaj boje malo fuksije: Ružičaste manikure savršen su izbor za ljeto

Ako voliš eksperimentirati s bojama lakova za nokte, ljetni period savršeno je vrijeme da isprobaš sve one lude nijanse koje možda nisu primjerene u ostalim godišnjim dobima. Sjajna je vijest što određene nijanse savršeno idu uz osunčani ten te dodatno naglašavaju preplanulost

Od klasične bijele boje pa do romantičnih pastelnih tonova, velik je broj nijansi koje su savršen izbor za ljeto i uz koje će tvoja osunčana koža bolje doći do izražaja. Osim toga, ove nijanse su i jako efektne te će začiniti svaki ljetni outfit. Uz preplanulu kožu odlično idu i sve nijane plave te narančaste boje, kao i upečatljivi pink tonovi.

Ako si u potrazi za savršenim nijansama lakova za nokte koji će naglasiti tvoju preplanulost, u nastavku za tebe imamo nekoliko sjajnih prijedloga.

Budi najbolja verzija sebe.
1/10
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.