Budi najbolja verzija sebe.
Samo nebo je granica

Šarenilo na noktima: Proljetne manikure koje će oduševiti ljubiteljice boja

Tražiš ideju za proljetnu manikuru? Pronašle smo neke od najljepših šarenih manikura s kojima želimo ući u novo godišnje doba

pexels-дарина-ритомская-13277178 (1).jpg
Foto: Pexels
Budi najbolja verzija sebe.

Ne postoji ništa više osvježavajuće kao nova manikura - posebno početkom proljeća kada svjetlije nijanse i jarke boje počnu vladati ulicama, trgovinama, pa i našim noktima. Nakon nekoliko mjeseci tamnijih nijansi koje su savršeno odgovarale sivim zimskim danima, proljetna manikura upravo je ono što nam treba kako dani postaju sve ljepši.

A one koji vole boje posebno će obradovati vijest da su šarene manikure jedne od najtraženijih ove sezone. Od točkica i prugica do šarenih vijuga i colorblocka - samo nebo je granica kad su u pitanju šareni trendovi na noktima ovog proljeća.

Stoga, reci zbogom turobnim zimskim tonovima i počasti se veselim bojama na noktima. Neke od naših favorita za šarene proljetne manikure provjeri u nastavku.

Budi najbolja verzija sebe.

Duga na noktima

Takozvana 'rainbow' manikura trenutno je jedna od najtraženijih na Instagramu. Jednostavna, a šarena - ova vesela manikura savršena je za sve koji se ne mogu odlučiti za samo jednu boju na noktima.

Budi najbolja verzija sebe.

Neonske boje

S dolaskom toplijih dana sve su popularnije i jarke boje, a želiš li dodati malo neonskog šarenila na nokte, a pritom ne pretjerati, ova obrnuta francuska manikura sjajna je ideja.

Točke i točkice

Tako jednostavne, a tako efektne, šarene točkice na neutralnoj podlozi odlično će izgledati na kratkim, ali i na dugim noktima, a s bojama se možeš poigrati kako god ti srce poželi!

Pastelno šarenilo

Ništa ne govori 'proljeće' kao što to čine pastelne boje, a ova minimalistička šarena manikura u svim pastelnim nijansama osvojila nas je na prvi pogled.

Cvjetni detalji

Cvjetni detalji na noktima prizivaju proljeće više od ičega, a ovi šareni cvjetići na jednobojnim podlogama u različitim bojama apsolutno su nas oduševili.

Životinjski print u proljetnoj verziji

Životinjski print klasik je među printevima, a ova leopard manikura u šarenom ruhu kao stvorena je za toplije dane pred nama.

Umjetničko djelo na noktima

Od popularne zelene pa do klasične crvene, ova šarena i pomalo apstraktna manikura pravo je malo umjetničko djelo na noktima.

Šarenilo u minimalističkom izdanju

Srca su jedan od omiljenih uzoraka na noktima, bez obzira na doba godine, a ovog proljeća možeš ih nositi u svim bojama. Koliko su efektna, toliko su i jednostavna!

Spoj francuske i obrnute francuske manikure

Želiš li nešto malo drugačije, šareno, a opet jednostavno - ovaj spoj francuske manikure i obrnute francuske manikure sjajna je ideja.

Šarene vijuge

Vijuge na noktima postale su jedan od najvećih trendova posljednjih godina, a s ovim vijugama u svim bojama jedva čekamo proljeće i sve toplije, svjetlije i veselije dane.

Budi najbolja verzija sebe.