Budi najbolja verzija sebe.
Prizivamo proljeće

Najljepše proljetne manikure za kratke nokte koje ćeš odmah poželjeti imati

Svako proljeće donosi nove boje i trendove, a mi smo pronašle zanimljive manikure za kratke nokte koji će odlično pristajati i kraju zimskog perioda

profimedia-0751240518.jpg
Foto: Profimedia.hr

Još uvijek nosimo kapute i čizme i čini nam se da će zima još dugo trajati, ali vjeruj nam - proljeće je jako blizu. To znači da je sada najbolje vrijeme da počnemo razmišljati u bojama, ali polako pripremamo modne kombinacije za proljeće. Stvari koje se negdje duboko spremljene u ormaru polako dolaze na prve police, ali i lakovi na noktima će uskoro biti prozračniji i veseliji.

Image
Zablistaj!

Odmak od klasike: 11 ideja za malo drugačije zimske manikure

Proljetne manikure su obično svjetlijih boja, ali često imaju i neke cvjetne uzorke. Ove godine i dalje ćemo nositi različite oblike francuske manikure, ali i vrlo sjajne lakove. Osim prozirnih manikura veliki su hit i šljokice, na prozirnu bazu se stavljaju šljokice. Kao i svake sezone, nose se apstraktni uzorci, a sve ovisi o stilu. Osim toga ove godine se sve više žena odlučuje za kraće nokte pa smo pronašle zanimljive manikure za kratke nokte. Neke od njih su klasične dok su druge vrlo razigrane i proljetne. Super ideje za proljetne manikure možeš pronaći u nastavku i isprobati već ovih dana.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.