Budi najbolja verzija sebe.
Najtraženije frizure

Izgledaju sjajno bez puno truda: 7 frizura za kratku kosu i kosu srednje dužine

Proljeće je pravo vrijeme za promjenu frizure - ulazak u novo godišnje doba s drugačijom frizurom stvorit će novu energiju. No većini žena je važno da se frizura lako održava i zato frizeri preporučuju ove frizure

BeFunky-collage (2).jpg
Foto: Profimedia.hr

Neke žene su fantastične s četkama i fenom, a druge mogu imati dobru frizuru samo kad posjete frizera. Možda su čak pogledale sva videa i isprobale sve tehnike, ali njihova frizura je daleko od lijepih fotografija. Srećom, za pravu frizuru nije potrebno uvijek puno feniranja i različitih četki nego je važno odabrati pravu frizuru.

Image
Sve o najpopularnijoj frizuri

Šest najčešćih pogrešaka pri odabiru bob frizure i profesionalni savjeti kako ih izbjeći

No to ne znači da treba odmah puštati kosu kako bi duga. Postoji uvjerenje da je najlakše kosu oblikovati kada je duga jer se vrlo lako može napraviti rep ili punđa. Srećom, moguće je imati i kraću kosu ili srednje dužine i lijepo oblikovanu frizura. Jutra više ne moraju biti kaotična borba s fenom i četkom.

Zato ti donosimo savjete stilista i frizera koji su objasnili koje kratke frizure i frizure do ramena su trenutno najtraženije, a uz to se i lako održavaju.

Budi najbolja verzija sebe.
1/8
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.