Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Sve o najpopularnijoj frizuri

Šest najčešćih pogrešaka pri odabiru bob frizure i profesionalni savjeti kako ih izbjeći

Postoji toliko različitih varijanti bob frizura i ne pristaje svaka svima, a ako razmišljaš o novoj bob frizuri, ovo su neke od najčešćih pogrešaka na koje moraš obratiti pažnju

bob-frizura.jpg
Foto: Unsplash

Frizura je to koju već posljednjih nekoliko sezona viđamo posvuda, a i ove joj se godine predviđa velika popularnost. Riječ je, naravno, o bezvremenskoj bob frizuri za koju se odlučuje sve više žena, a svi se slažu da je to kultni stil koji je nevjerojatno svestran i laska baš svima. Od talijanskog i francuskog boba do box boba i boyfriend boba - postoji toliko varijanti da je teško odabrati onu pravu za sebe, no kada je riječ o odabiru boba, moraš jako dobro razmisliti i pronaći bob koji će ti najbolje odgovarati.

Image
Mašti na volju

Valovita, midi ili slojevita? Evo koja je bob frizura savršena za svaki oblik lica

Kao i sve druge frizure, i bob ima potencijal izgledati nevjerojatno, ali ako odabereš pogrešan stil, možeš završiti s frizurom koja nikako ne odgovara obliku tvog lica i teksturi tvoje kose. Srećom, tu su frizeri i stručnjaci koji nam mogu podijeliti nekoliko savjeta kako odabrati savršenu bob frizuru, a treba imati na umu i najčešće pogreške koje bi ti se mogle "potkrasti". Dakle, prije nego što rezerviraš termin za šišanje, pogledaj koje su to najčešće pogreške koje možeš napraviti prilikom odabira bob frizure, koje se uz savjete stručnjaka lako mogu izbjeći.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.