Podcijenjena, a moćna

Top 10: Najbolja rumenila koja će osvježiti tvoj izgled u sekundi

Uz pregršt različitih verzija na tržištu, odlučile smo te provesti kroz naš izbor omiljenih rumenila, tako da i sama možeš koristiti ovaj vrlo jednostavni, a često podcijenjeni make-up alat do blistave i svježe kože

Kao vjerojatno najpodcjenjeniji proizvod u tvojoj make-up torbici, rumenilo ima onu moć za oživljavanje tena bez puno napora. Dodaje trunku zdravlja natrag u beživotnu kožu i može čak odvratiti pozornost od umornih očiju - bez pomoći korektora. Osim toga, ima dodatni bonus čineći da izgledaš kao da si provela aktivan dan kad si se zapravo tri sata izležavala na kauču. Idealno!

Uz ove ćeš trikove svoje omiljeno rumenilo nanijeti savršeno baš svaki put

Zbog toga tijekom vrćih ljetnih dana predlažemo samo osnove na licu, a rumenilo je (uz SPF i serum) jedno od njih. Nanešen izravno na jagodice obraza i dobro izblendan, nevjerojatno ga je jednostavno nositi i pritom uvijek izgledati svježe i odmorno.

Kada je riječ o odabiru nijanse, uvijek predlažemo odabir boje koju voliš, umjesto da brineš o nekim restriktivnim pravilima.

Uz pregršt različitih verzija na tržištu, odlučile smo te provesti kroz naš izbor omiljenih rumenila, tako da i sama možeš koristiti ovaj vrlo jednostavni make-up alat do blistave i svježe kože. Provjeri ih u nastavku.

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.