Mirisni proizvodi za tuširanje od kojih ćeš imati nevjerojatno mekanu kožu

Ovo su naše omiljene 'tuširalice' uz koje tuširanje postaje pravi spa doživljaj

Svakodnevno tuširanje neizbježni je dio osobne higijene, a uz prave proizvode ono može postati i svojevrsni ritual u kojemu ćemo uživati nakon napornog radnog dana.


Relaksirajući momenti ispod tuša biti će ti još bolji uz nježne i miršljave proizvode uz koje će se tvoja kupaonica pretvoriti u pravu malu spa oazu.

Proizvodi za tuširanje dolaze u različitim oblicima pa tako imamo gelove, mlijeka, kreme, kupke, sapune, itd. Ipak, najzastupljeniji i daleko najpraktičniji svakako su gelovi za tuširanje koje obožavamo. Zahvaljujući dinamičnom razvoju beauty industrije, gelovi danas sadrže hranjive formulacije koje neće isušiti tvoju kožu, već je nježno očistiti i dubinski nahraniti.

via GIPHY

Osim dragocjenih sastojaka koje ti gelovi u sebi sadrže, ono što kod odabira uzimamo u obzir je i sam miris koji će potrajati na koži još nekoliko sati nakon tuširanja.

Voliš li i sama nježne, ali mirisne gelove za tuširanje, zaviri u našu fotogaleriju jer smo odabrale čak 10 mirisnih poslastica uz koje će tuširanje postati pravi spa doživljaj.Foto: Unsplash

1/11
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.