Budi najbolja verzija sebe.
Bestseler među maskama

Ovu masku za kosu slavne dame jednostavno obožavaju

Mnogo je maski za kosu koje su odlične, a ovom su oduševljeni baš svi - zato smo izdvojile još neke slične

Sa stotinama, ako ne i tisućama novih proizvoda koji svake godine pristižu na police, teško je da se jedan jedini proizvod proslavi do te mjere da ga obožava baš svatko tko ga isproba, a posebno slavne dame. Ipak, i to je moguće, a dokaz tomu je ova, naizgled svemoguća, maska za kosu.

Ona je posljednjih godina uspjela ostaviti dojam na svakoga tko ju je isprobao, a prošle se godine našla na vrhu liste najprodavanijih proizvoda. I ne, to nije proizvod iz velikog konglomerata ljepote, a s obzirom na to da ga vole brojni celebovi, nije čak ni toliko skup - a riječ je o Olaplex N°3 Hair Perfector maski za kosu.

Budi najbolja verzija sebe.

Iako nema sumnje da cijeli Olaplex režim sadrži neke od najučinkovitijih proizvoda za njegu kose koji su ikada stvoreni, Olaplex br.3 Hair Perfector poseban je proizvod u liniji koji se izdvaja od ostalih, a postao je međunarodni bestseler. Od Rosie Huntington-Whiteley i Kim Kardashian West do Jennifer Lopez i Gwyneth Paltrow, ovaj je proizvod već skupio impresivan broj obožavatelja, što ni ne čudi, s obzirom na njegovu učinkovitost.

Ovaj proizvod značajno smanjuje oštećenje kose nakon bojenja i regenerira prekinute veze izravno unutar vlasi. Osim toga, idealan je za obojenu kosu jer pomaže u održavanju trajnosti boje, a pouzdano štiti prilikom sljedećeg bojanja ili kemijskog tretmana. Nakon korištenja kosa je čvrsta, ojačana i savršeno tretirana, a mi smo ga pronašle na Notinu po cijeni od 163 kune.

Ali to nije jedina maska za kosu koja ima dobre recenzije i koju žene obožavaju - izdvojile smo još deset maski koje će sjajno nahraniti tvoju kosu - od 8 do 200 kuna.

Budi najbolja verzija sebe.
1/11
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.