Budi najbolja verzija sebe.

Makeover - srpanj

Osvježenje za vruće ljetne dane

Budi najbolja verzija sebe.- Uvijek sam maštala da i ja odem na makeover, kaže Sandra Đurica, kojoj se ta želja ispunila jer je upravo ona dobitnica makeovera portala Žena.hr za mjesec kolovoz. Na pitanje koji joj je bio motiv da se prijavi odgovara kako inače voli makeover.  I to bilo kojeg tipa, kako napominje, i kada se radi o novom izgledu i promjeni na ljudima ili kućama, prostoru.


- To mi je lijepo za gledati i uvijek sam maštala da i ja jedanput probam kako to izgleda makeover.Prijateljica mi je rekla da na portalu Žena.hr postoji mogućnost makeovera, tako da sam se prijavila i nadala da ću biti izabrana, i eto postala sam dobitnica. Od makeovera očekujem malo osvježenja, kod kuće sam već šest mjeseci zbog trudnoće, ništa se posebno ne događa, uglavnom sam doma, tako da je ovo malo osvježenje u vruće ljetne dane, doznajemo od Sandre, koja je u osmom mjesecu trudnoće, Inače je Riječanka, a prije tri godine preselila se u Zagreb gdje sada živi. I dok je strpljivo čekala na novu frizuru i makeup u Beauty centru Božica, raspitali smo se u kakvim će to sve makeup tonovima zasjati naša simpatična dobitnica.


Budi najbolja verzija sebe.


- Napravit ćemo prozračan makeup, sad za ljetne mjesece nikakva teška šminka ne dolazi u obzir.Naglasit ćemo oči, koristimo pritom sjenila toplije nijanse. Za usnice će najbolje pristajati prirodni tonovi, boje mesa. Kod Sandre smo korigirali obrve. Od pudera koristimo korektor kako bi prikrili sitne nedostatke, zatim lagani tekući pude , te da bi izbjegli sjaj za kraj nanosimo puder u prahu. To treba biti jedan svježiji makeup, da djeluje kao da se probudila. Ovo ljeto je trend prirodni look, izgledati kao da niste našminkani, a jeste, to je ove sezone in, kaže Martina Pužar -Zebić, voditeljica Beauty centra Božica.
Budi najbolja verzija sebe.
- Šminka mi se jako sviđa, djeluje prirodno, zaista sam zadovoljna.Inače volim takvu šminku koja će prekriti nedostatke,  a da se ne vidi da ste našminkani, a opet naglasiti na licu sve što treba biti istaknuto, ističe Sandra Đurica.

Iz Beauty centra Božica savjetuju i kako će Sandra, koja ima suhu kožu lica, pravilno ju njegovati preko dana i uvečer. - Kod suhe kože bitna je pravilna kućna njega. Ujutro i navečer obavezno je čišćenje s bezalkoholnim losionima. Za dan obavezno hidratantna krema, sad ljeti trebala bi imati zaštitni faktor, najmanje 20. Noćna njega je kod suhe kože također vrlo važna, mora biti hranjiva u kombinaciji s lipidima, vitaminima, kako se koža ne bi dodatno isušivala, što pogoduje nastanku bora. I svakako koristiti kremu za područje oko očiju, koja je iznimno bitna. Obavezno treba napraviti piling i nanijeti masku kod kuće dva puta mjesečno. Maska može i jedanput tjedno, pri tom maske moraju biti hranjive i hidratnante, ističe Martina Pužar- Zebić.

- Što se tiče frizure, odlučili smo se za kraću varijantu, moderniju frizuru koju će Sandra, pogotovo jer treba uskoro roditi, lako održavati, jer neće imati vremena za peglanje kose i feniranje. Frizura treba biti prilagođena obliku lica, i da joj je što lakša za održavanje. Lagana asimetrija sa šiškama, kažu u Beauty centru Božica.

Boja je topla nijansa smeđe boje, a na šiške smo stavili crvenu, bakrenu kako bismo naglasili oči, jer ženama sa zeleno plavim očima dobro stoje crvene nijanse.To je atraktivna moderna frizura, koju će Sandra održavati vrlo jednostavno, bez feniranja, sa malo pjene koju treba staviti na šiške. Za ljetno izdanje lako održiva frizura, a da izgleda lijepo.

- Jako sam zadovoljna promjenom i mislim da je crveni pramen na kosi super osvježenje. A i suprug je zadovoljan izgledom, poručuje na kraju dobitnica makeovera za kolovoz Sandra Đurica.

M.G.
Foto: Mario Besprska


Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.