Budi najbolja verzija sebe.
Mali trikovi zlata vrijedni

Make up savjeti uz koje će svaka žena iznad 40 izgledati fantastično

Želiš li izgledati odlično (a tko ne želi?), poslušaj ove savjete za šminkanje nakon 40-te. Istaknut ćeš atribute i prikriti nepravilnosti

Godine nose svoje zakonitosti u svemu pa i u šminkanju. Nećeš koristiti istu kozmetiku niti je na isti način nanositi s 20 i s 40 godina. Želiš li izgledati najbolje moguće, istaknuti svoje atribute, a prikriti nedostatke, kad uđeš u 40-te trebala bi poslušati ove savjete make up stručnjaka kojima su svoje povjerenje dali celebritiji. No, ono što je od svega najbitnije ne odnosi se na sam make up, već na njegu i hidrataciju kože.

"Ako tvoja koža izgleda dobro, s pravim make up-om može izgedati samo bolje", kaže vizažistica Jamie Greenberg koja, među ostalima radi i s Kaley Cuoco, za Purewow.

"Baza dobrog make upa- u 40-ima je hidratacija. Ako je koža kvalitetno hidirirana prije nanošenja make up-a, sa šminkom će izgledati blistavo i mlađe", dodaje stručnjakinja za make up Nechelel Turner. U nastavku u šest koraka nauči trikove i pravila kojih bi se trebala držati u 40-ima, kada jeo make up-u riječ.

Budi najbolja verzija sebe.
1/7
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.