Budi najbolja verzija sebe.
Povratak kratkih frizura

'Lop' je novi trend, savršen ako želiš kraću kosu

Malo kraći od boba, 'lop' je frizura koja oduševljava svojom jednostavnošću, a možeš je nositi na više načina

Negdje između boba i skroz kratke frizure smjestio se "lop", nova frizura koja je zavladala društvenim mrežama, a koju obožavaju i poznate zvijezde. Nešto kraća od boba, ova frizura idealna je za sve željne promjene, a nas je apsolutno osvojila.

Prva ju je "isfurala" glumica Florence Pugh, koja je na svom Instagram profilu nedavno objavila fotografiju nove frizure, a obožavatelji su odmah "poludjeli za njom". Jednostavno je - postoji nešto u kratkoj kosi što nas sve toliko privlači, a ako se već i sami ne odvažimo na šišanje, obožavamo ju gledati na drugima.

Budi najbolja verzija sebe.

No, koliko su zapravo svestrane i nosive kratke frizure? Brojni frizeri slažu se da je takva frizura najbolji potez na koji se možeš odvažiti i da će biti veliki trend, posebno "lop". Bilo da ga nosiš razbarušenog ili lijepo dotjeranog, "lop" će izgledati sjajno u svakoj prilici, a najbolje je da ni ne zahtijeva preveliku brigu.

Ova frizura, ako se dobro napravi, bit će san snova za svaku ljubiteljicu kratkih frizura, a u nastavku ti donosimo nekoliko ideja kako možeš nositi ovu trendi frizuru.

1/6
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.