Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Prirodno i sjajno

Sjaj na noktima: 'Lipgloss' manikura najpoželjniji je trend u ovoj godini

Nova kalendarska godina i novi modni trendovi. Na društvenim mrežama već je jako popularna 'lipgloss' manikura koja zadržava prirodnost, ali i dodaje sjaj pa ruke izgledaju vrlo ženstveno

chelson-tamares-SyCC0GQi5S4-unsplash.jpg
Foto: Unsplash
Budi najbolja verzija sebe.

Prošlu, 2022. godinu, u svijetu manikuri najviše je obilježio trend koji je proslavila Hailey Bieber. Njezine objave na društvenim mrežama najviše su se svidjele ženama koje su potom jurile u kozmetičke salone kako bi imale svoju verziju "glazirane" manikure. No nakon "glazirane" manikure došao je novi trend s kojim su žene oduševljenje. Sjajni ili "lipgloss" nokti izgledaju elegantno i posebno, a kako se radi o vrlo prirodnom izgledu noktiju manikuri svidjet će se ženama koje uživaju u minimalizmu.

Image
Ideje za kratke nokte

Dokaz da je manje više: Nosi se talijanska manikura koja vizualno izdužuje nokte

Ovaj trend je vrlo sličan nekim trendovima iz prošle godine, ali postoji razlike. Sjajila za usne su nadahnuli ovaj trend jer nokti su dobili sjajni sloj, ali ipak nemaju kromirani finiš pa izgledaju puno prirodnije i minimalistički. Naravno "lipgloss" manikura je vrlo slična "glaziranoj manikuri", ali se ipak bazira na prirodnoj manikuri s više sjaja. No nikako se ne radi o dosadnoj manikuri jer postoje različite nijanse.

S obzirom na to da će sve veći naglasak biti na prirodnim noktima, vrlo je važno da su zdravi i lijepo oblikovani. Mogu se istaknuti na različite načine, na primjer dodavanjem nekoliko slojeva prozirnog nadlaka ili se može staviti nježno ružičasta kombinacija, lak sa šljokicama. Bez obzira na bazu dodatan sjaj se može dobiti s ultra sjajnim nadlakom.

U nastavku pogledaj nekoliko zanimljivih ideja "lipgloss" manikure, sigurne smo da ćeš pronaći inspiraciju za svoju sljedeću manikuru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Baby pink

Nježno ružičasta manikura najbolji je izbor za žene koje vole ženstvenost, ali ne vole jarke boje. Ovaj oblik noktiju je također vrlo popularan u posljednje vrijeme.

Kratki i prirodni nokti

Vrlo kratki nokti fantastično će izgledati u dodatak sjaja. No vrlo je važno da budu lijepo oblikovani odnosno da se izabere oblik koji najbolje pristaje noktima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Ombre

Ombre manikura još uvijek je vrlo popularna, ali sada se može napraviti u nježnijoj i sjajnijoj varijanti.

Sparkle

Lijepo oblikovani nokti sa šljokičavim lakom je jedan on najlakših načina da se napravi "lipgloss" manikura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.

Sedefasti sjaj

"Lipgloss" manikura je sjajna, ali opet ne previše sjajna te može imati samo nježan sedefasti sjaj.

Nježno i minimalistički

Još jedna vrlo nježna manikura koja bi se mogla svidjeti ženama koje obožavaju duge nokte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.