Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Manje je više

Lady Gaga oduševila novom kampanjom za svoju beauty liniju

Pop diva zna kako privući pažnju. Jedna savršena fotka dovoljna je da 'odradi posao', u ovom slučaju predstavi kozmetičku liniju

Lady Gaga
Foto: Profimedia.hr
Budi najbolja verzija sebe.

Nakon što godinama nije pokazivala svoje pravo lice i to doslovce - na nastupima i u javnosti nosila je ekstravagantne kostime i makeup i cijelom svijetu zagolicala maštu, u kampanji za svoju kozmetičku liniju HAUS Laboratories otišla je u drugu krajnost i fotkala se gotovo posve gola.

Da zna kako privući pažnju, ali i "zavesti" Instagram (naime iako gotovo gola, nije podlegla cenzuri) potvrdila je u nedjelju kada je lansirala svoju novu kampanju za kozmetiku. Grudi je prekrila dugom kosom poput sirene i kleknula na koljena.

Jedino što je na sebi u tom trenutku imala su gaćice boje kože i savršeni makeup. Na fotografiji ima zatvorene oči kako bi se istaknulo smeđe sjenilo i eyeliner. Gagu je za ovu kampanju šminkala makeup artistica Sarah Tanno. "Možda je zahladilo vani, no mi smo malo zagrijale atmosferu", objavila je Gaga uz fotku.

"Kažu, ljepota je u oku promatrača, no mi u Haus Laboratoriesu kažemo da se ljepota nalazi u tome kako doživljavaš i vidiš sebe", rekla je pjevačica prije godinu dana kada je pokrenula svoju kozmetičku liniju baš kao što su to napravile i mnoge njezine kolegice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Budi najbolja verzija sebe.
Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.