Budi najbolja verzija sebe.

L'oreal Paris – L'or Electric jesenska kolekcija 2012.

Na Sarajevo Film Festivalu poznati brend predstavio je svoju novu make-up kolekciju uz tri mlade hrvatske glumice

Budi najbolja verzija sebe.

Na ovogodišnjem Sarajevo Film Festivalu L'Oréal Paris ekskluzivno je predstavio jesensku make-up kolekciju L'Or Electric i tako ženama omogućio da se, bez puno muke, transformiraju u snažne i vatrene zavodnice.

Tri mlade hrvatske glumice, Doris Pinčić, Ornela Vištica i Jagoda Kumrić prve su isprobale Color Riche ruževe za usne, Color Infaillible mono sjenila i Color Riche Le Vernis lakove za nokte iz L'Oréal Paris kolekcije L'Or Electric.

Postmodernistički Studio 54, novi val i počeci elektronske glazbe poslužili su kao inspiracija za neonske, izuzetno intenzivne, reflektirajuće nijanse. Doris, Ornela i Jagoda predstavljaju vam L'Oréal Paris proizvode u kojima je zlato kao baza ujedinjeno s dragocjenim metalima za efekt prelijevajućih nijansi koje se mijenjaju ovisno o kutu promatranja. Magično…
Budi najbolja verzija sebe.L'oreal proizvodi koji očaravaju! COLOR RICHE L'OR ELECTRIC ruž za usne

Color Riche ruževi daju nevjerojatnu raskoš usnama. Izuzetno profinjeni i bogate teksture sada dolaze u tri nove, električne nijanse: Color Riche Electric ruž za usne 402 Electric Fuschia, 406 Neonic Orange i 407 Metallic Coral. Otkrijte fuziju zlatnih i kromatskih čestica u jednom ružu za nevjerojatnu boju punu kontrasta i prekrasano blistav, električan make-up rezultat na usnama.


COLOR INFAILLIBLE MONO L'OR ELECTRIC sjenila za oči

Sjenilo za oči koje se lako nanosi, ne razmazuje, ne skuplja u naborima kapaka, a postojano je do 24 sata sada je dostupno u dvije nijanse iz L'Or Electric kolekcije. L'Oréal Paris donosi savršen spoj dviju sofisticiranih nijansi s višestruko reflektirajućim česticama u jednom sjenilu za oči. Prave zavodnice ove jeseni dotaknut će svoje kapke bojama koje se prelijevaju ovisno o svjetlosti i kutu promatranja. Otkrijte nove nijanse Color Infaillible mono L'Or Electric 37 Metallic Lilac i 40 Cosmic Black.


COLOR RICHE LE VERNISH L'OR ELECTRIC lak za nokte

Više ne postoje granice kada je riječ o bojama lakova za nokte. Osim što je otporan na oštećenja i pruža vašim noktima fantastičan, dugotrajan sjaj, L'Oréal Paris Color Riche Le Vernis lakovi za nokte iz L'Or Electric kolekcije, ove jeseni dolaze u futurističkim nijansama s iznimnim refleksima za potpuni električni izgled: Color Riche Le Vernis 809 Electric Blue, 810 Energetic Berry i 811 Oceanic Blue.


Budi najbolja verzija sebe.

Hrvatske glumice zablistale na crvenom tepihu

L'oreal Paris, službeni make-up sponzor Sarajevo Film Festivala omogućio je djevojkama da zablistaju uz pomoć vizažista i u prekrasnim kreacijama hrvatskih dizajnera. Doris je nosila haljinu Matije Vuice, Ornela kreaciju Anamarije Asanović, a za Jagodin izgled pobrinuo se dvojac iz Envy Rooma. Sve je to zajedno savršeno posložio modni kreator i stilist Robert Sever. Djevojke su izazvale pravo oduševljenje na ulicama Sarajeva i na samom crvenom tepihu, gdje su proglašene i najvećim zvijezdama otvorenja Festivala.
Naše glumice su zablistale i drugi dan Festivala, a bile su i posebne gošće na L'oreal Paris press konferenciji na kojoj je predstavljena upravo jesenska make-up kolekcija 2012. L'or Electronic. Djevojke su je tom prilikom uz pomoć L'Oréal Paris vizažista i utjelovile, a za styling se pobrinula hrvatska modna dizajnerica Marijana Kramarić. Glumice su nosile haljine iz njene posljednje kolekcije.

Press konferencija


Budi najbolja verzija sebe.
Pratite nas
2021. Sva prava pridržana.